- Tepki
- 6
Warband Diplomacy 4 Litdum Modu İndir
Warband Diplomacy 4 Litdum modu, Mount and Blade: Warband oyununun bir modifikasyonudur ve bazı yeni özellikler sunar. Bu özellikler şunları içerir:
- Yeni bir harita: Mod, yeni bir harita ekler. Bu harita, bazı yeni yerleşimler, kaleler ve köyler içerir.
- Yeni silahlar ve zırhlar: Mod, yeni silah ve zırh setleri ekler. Bu setler, oyuncuların karakterlerini daha iyi korumalarına ve savaşta daha etkili olmalarına olanak tanır.
- Diplomasi: Mod, oyunculara daha fazla diplomasi seçeneği sunar. Bu seçenekler arasında barış görüşmeleri, ticaret anlaşmaları, ittifaklar ve hatta evlilik teklifleri yer alır.
- Eğitim sistemi: Mod, oyunculara karakterlerini eğitmeleri için yeni seçenekler sunar. Oyuncular, karakterlerinin becerilerini geliştirmek için özel eğitimciler tutabilirler.
- Yeni karakter özellikleri: Mod, oyuncuların karakterlerine yeni özellikler ekler. Bu özellikler, oyuncuların karakterlerinin daha farklı ve özelleştirilmiş hale gelmesine yardımcı olur.
- Ek görevler: Mod, oyunculara yeni görevler sunar. Bu görevler, oyuncuların düşmanlarına karşı daha etkili olmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
- Güncellenmiş ekonomi sistemi: Mod, oyuncuların daha iyi bir ekonomi oluşturmalarına yardımcı olacak yeni özellikler ekler. Bu özellikler arasında daha fazla ticaret seçeneği, daha iyi tarım ve daha fazla üretim seçeneği yer alır.
Warband Diplomacy 4 Litdum Modu İndirme Linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatörün son düzenlenenleri: