Opera.Com Da 95 Backlink Nasıl Alınır

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Merhaba arkadaşlar. Sitelerimizin değerleri yavaş yavaş yükseliyordur inşallah bundan önceki iki konumuzda Microsoft ve Yahoo Dan nasıl backlink alınır Tariflerini Kısa yollarını anlatmıştım bu Gün Opera.Com adresinden Backlink almaya geldi Aynı düzende Backlink alıyoruz. Backlinkleriniz Google Webmasder Tolsa Yansıyacakdır yeterki Verdigim Taktikle Linklerinizi Okutun Gerisini Sistemlere Botlara Bırakın

opera backlink

Üstte verdgim Opera Baglantısına site adresinizi ekleyin. ve oluşturdugunuz linki sitemap`ınıza ekleyerek cabukca index almasını yada Linkin okumasını sağlayın Yeterli bunu bloğlar forumlar profil backlink lerde de okutarak Google botlarına daha hızlı ulaştırabilirsiniz.

stefantraugott

Level 1
Üye
Tepki
0
Son zamanlarda borsanın ne kadar dalgalı olduğunu fark eden başka biri var mı? Özellikle teknoloji hisseleri sürekli inip çıkıyor gibi geliyor.

williamserna

Level 1
Üye
Tepki
0
Gerçekten tam bir rollercoaster gibi. Şimdilik daha istikrarlı yatırımlara bağlı kalıyorum.
Ama kriptoyu da gözlemlemeye devam ediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

stefantraugott

Level 1
Üye
Tepki
0
Türkiye’de de kripto hakkında son zamanlarda çok şey duyuyorum.
Birçok insan bu alana ilgi göstermeye başladı, hatta bazı arkadaşlarım sadece yatırım için değil, başka alanlarda da kullanmayı düşünüyor.
Bu kadar hızlı yayılması gerçekten ilginç.

williamserna

Level 1
Üye
Tepki
0
Kripto gerçekten oyunun kurallarını değiştiriyor.Ama oynaklığı inanılmaz — bir bakmışsın kazançtasın, bir bakmışsın düşmüşsün. Yine de riske dayanabiliyorsan uzun vadede iyi bir yatırım olabilir.

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap