hacı 5 yıl önce bukadar çok diken yoktu yeni güncelemenden sonra dikenler yüzünden oyundan soğuduk yaw space atamıyoruz her iki sanişyede bir bi patlıyoruz heryerden diken çıkıyorBuda orjinal diken ayarları.
virusMinAmount = 10
virusMaxAmount = 50
virusStartMass = 225
virusFeedAmount = 7
Şimdi taner sen gecenelrde harita büyültün demiştin?
borderLeft = 0
borderRight = 25000
borderTop = 0
borderBottom = 25000
bunalr orjinal harita ayarları. şuanki harita ayarları ise 3200 ne olcak şimdi bu dikelneler bu haritaya az deilmi
eyvalah reis inan bana eski haline getiridğine pişman olmazsın izle oyun nasıl dolup taşıyor agario liveye veya inciye kaptırdığımız bütün oyuncular gelirler hepsini bilgilendirecem şimditamam eski haline getirdim server reset atıonca akdif olur 10 dakak sonra
iyide zaten oyunun orjinal hali sitede test severde var sagdece haritası 2500 oradan bir bakın donun bana dedim ama bakmadınız halan yazıyorsunuz buradaeyvalah reis inan bana eski haline getiridğine pişman olmazsın izle oyun nasıl dolup taşıyor agario liveye veya inciye kaptırdığımız bütün oyuncular gelirler hepsini bilgilendirecem şimdi
reis acelemiz yok senide bunaltıyoruz ikidebir kusura bakma ya hakını helal et bakacaz şimdi hepimiz oyuna döneriz sanaiyide zaten oyunun orjinal hali sitede test severde var sagdece haritası 2500 oradan bir bakın donun bana dedim ama bakmadınız halan yazıyorsunuz burada
eski sistemi istiyorsak oyunun donmasına katlanacaz kardeşim adamı fazla sıkmayın bunlatmayın adamı bi durun yaadmin kasmayıda düzeltirsen tam olacak
küçükmü harita anlamadımadmin sağol tek türks haritasını büyütsen tamamdır
admin sağol tek türks haritasını büyütsen tamamdır BÜYÜKYA ZATEN 3200 3201 OLMAZ O KARİTAadmin sağol tek türks haritasını büyütsen tamamdır BÜYÜKYA ZATEN 3200 3201 OLMAZ O KARİTA