Cypher’in Yetenekleri
Trapwire (C – 200 Kredi)
Önünden geçen düşmanları kendine bağlayan ve daha sonrasında patlayarak geçici körlük etkisi yaratan bir özelliktir.İçinden geçtikten sonra bir süre patlatma şansınız var eğer patlatamazsanız tuzak patlar ve geçici bir süre kör olursunuz.
Tripwire bir düşman ona yaklaşana kadar görünmez kalır. Eğer iki nokta arasına girerseniz görüntü ve ses ile nerede olduğunu gösterecektir.
Cypher tuzaklarını bir tur boyunca etkin halde bırakabilir. İsterse tekrar yanına alıp yerini değiştirebilir.
Cyber Cage (Q – 100 Kredi)
Cypher’in ona baktığı sürece tetiklenebileceği görünmez bir tuzak yerleştirir.Bir kez tetiklendiğinde, bir duman halkası oluşturur ve içinden geçen düşmanları yavaşlatır. İçinden geçen düşmanlar da fark edilir bir ses çıkartır.
Oyundaki diğer sis yetenekleri gibi düşman ilerlemelerini caydırmak veya takımınızın gizlice rakip takıma yaklaşmasını sağlamak için kullanışlıdır.
Spycam (E – Yeniden kameraya geçilebilir)
Alanları izlemek için POV’a geçebileceğiniz görünmez bir casus kamera atar.Kamera açılıncaya kadar görünmez kalır fakat kameraya her geçişinizde etrafınıza bir ses dalgası yayarsınız ve kameranız artık görünür olur.
Dart, düşmanı periyodik noktalar halinde açığa çıkarır. Bu sürede düşmanlarınızın hamlelerini tahmin ederek onlara avantajlı bir şekilde saldırabilirsiniz.