Pk Server United-Pvp.Com | HomeKO/PK | Official : 17.02.2018 |

'Knight Online Server Tanıtımı' forumunda servertanitimi tarafından 19 Şubat 2018 tarihinde açılan konu

  1. servertanitimi

    servertanitimi Level 4 Üye MT2 Üye

    69
    0
    6
    16 Şubat 2018
    FACEBOOK | FORUM | PANEL

    Client Download
    Client Download - Client Download - United KO


    [​IMG]

    Değerli oyuncular,

    Başarılı bir şekilde Beta sürecini bitirdik ve artık Resmi olarak açılış yapmamızın zamanı gelmiştir.Beta'da bizlere vermiş oldugunuz destekden dolayi sizlere teşekkür ederiz, oyunu daha iyi bir hale getirmemizde cok faydaniz oldu.


    Resmi Açılış : 17.02.2018

    Central Europe - 20:00
    Turkey - 22:00
    Peru : 14:00
    Saudi Arabia : 22:00
    Washington : 14:00
    Malaysia : 03:00
    Australia : 06:00


    Her ay, sıralamada en üst sıralarda olan oyuncularımıza ödüller veriyor olacagız, il ödüller Resmi Açılış'tan hemen 13 gün sonra verilecek.
    Her ay Aylık sıralamada, 1.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 3.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 2.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 2.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 3.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.500 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 4.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.000 KC
    Her ay Aylık sıralamada, 5.sıradaki oyuncunun alacagi miktar - 1.000 KC

    Adil bir başlangıç olması icin, Valkyrie / Gryphon itemlerini 48 saat sonra aktive edecegiz.



    Açılışta görüşmek üzere!

    En iyi dileklerimizle.
     

Bu Sayfayı Paylaş