tr agar

AGARoyuncusu

Level 1
Üye
Tepki
2
Yeşil dikenleri eski haline getirebilirmisiniz neredeyse yemler kadar küçük ayırt edemiyorum
teşekkürler

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
Yeşil dikenleri eski haline getirebilirmisiniz neredeyse yemler kadar küçük ayırt edemiyorum
teşekkürler
Vürüs moddan bahsediyorsun sanırım evet inceledim kücük lakin. zaten mod kalabalık yemleri büyütürsek aşırı cabuk kasılınır. sıkıtı yarata bilir.

AGARoyuncusu

Level 1
Üye
Tepki
2
şikayetimi dikkate aldıgınız için teşekkürler
Lakin küçültüğünüz dikenler sadece görsel olarak küçültülmüş verdiği skora yansıtılmamış verdiği skor aynı hala
Tekrardan dile getirmek istiyorum lütfen yeşil dikenin boyutunu eski haline getirebilirmisiniz teşekkürler . @Uflee

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hesoyam

Level 2
Üye
Tepki
2
Ne yazıkki diken boyutu küçülmüş dikenin puanı değıl dikenin ta kendisi gözle hassas bakmak gerektiriyor sadece biraz daha buyutulmesi gerek

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
iyide biz diken falan kücültmedik bizene dikenden :D hadi desen oyunun ayarlarını ellemişsiniz analrımda diken nerden çıktı şimdi

Hesoyam

Level 2
Üye
Tepki
2
bu boyuttan bahsediyoruz sizlik midir bilinmez ama kuculmuş oyuncu olarak hakimiz :)

Ekli dosyalar

• resim_2025-03-18_015400314.png
    resim_2025-03-18_015400314.png
    12.4 KB · Görüntüleme: 17

AGARoyuncusu

Level 1
Üye
Tepki
2
Vürüs moddan bahsediyorsun sanırım evet inceledim kücük lakin. zaten mod kalabalık yemleri büyütürsek aşırı cabuk kasılınır. sıkıtı yarata bilir.
oyunun kalabalık olması bizim için oyunu daha zevkli hale getiriyor bunu bir sorun olarak görmüyorüz
ama oyuncular olarak hemen farkettik ve bizi yalancı duruma koyuyorsunuz

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
sen yanlış biliyorsun ben işin dogrusunu anlatayım. oyuna bot sokuyorlardı eskiden giriş puanınız. 1000 di biz bu puanalrı 100 e düşürmüştük. botlar ile beslenme yapmasınlar diye. botları engelledik giriş kütlelerini büyülttük o yüzden sana kucuk geliyor

Hesoyam

Level 2
Üye
Tepki
2
e halla 1000 puanla doğuyoruz ki :))

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8

Hesoyam

Level 2
Üye
Tepki
2
ve bir konu daha açmıştım ne yazıkki paylaşılmadı nedeni nedir acaba

AGARoyuncusu

Level 1
Üye
Tepki
2
sen yanlış biliyorsun ben işin dogrusunu anlatayım. oyuna bot sokuyorlardı eskiden giriş puanınız. 1000 di biz bu puanalrı 100 e düşürmüştük. botlar ile beslenme yapmasınlar diye. botları engelledik giriş kütlelerini büyülttük o yüzden sana kucuk geliyor
botlar besleme yapamıyor :)))))

AGARoyuncusu

Level 1
Üye
Tepki
2
diyorumya 15 gün önce 100 puanla giriyorsunuz daha oncesinde bot attıkları için düşürmüştük giriş kütlelerini şimdi yükseltidi
siz oyunla ilgilendiğinize emin misiniz ?????????? burda 5 yıllık oyuncuyum

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
az evelide mobil sayfası kuruldu cep telefonlarınızla giriş yapıp oynayın

Hesoyam

Level 2
Üye
Tepki
2
Yeni AŞMIŞ OLDUĞUM KONUYU SİZLERDEN RİCAM AÇMANIZ DEĞERLİ ADMİN İLGİNİZ

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
Yeni AŞMIŞ OLDUĞUM KONUYU SİZLERDEN RİCAM AÇMANIZ DEĞERLİ ADMİN İLGİNİZ
snin kac tane nickin var her gün bir nick acıp biriyle yazıyon sabit kalda bir kişi ile muhatap olalım

Hesoyam

Level 2
Üye
Tepki
2
SABİTİM HOCAM FARKLI KİŞİLER YAZIYORSA BILEMEM BEN İLK DEFA YAZIM VE AÇMANIZI İSTİYORUM

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
siz oyunla ilgilendiğinize emin misiniz ?????????? burda 5 yıllık oyuncuyum
Bu oyunlar 10 sendir bendedir daha 10 kere oynamış birisi degilim. yahu sunucunun içindeki dikenleri bana battıdamı kuculteyim?

AGARoyuncusu

Level 1
Üye
Tepki
2
sen 5 senelik oyuncusun ben 10 sendir türklerden 1 kuruş kazanmap her ay sunucu giderini odeyen biriyim
bu oyundan para kazanma derdindeyseniz hemen sunucuyu kapatın boşverin baloncuk oyununuda
bu siteyi sizden kaç kişi satın alma teklifi ettiği halde neden satmadınız ozaman ?

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap