- Tepki
- 2
Yeşil dikenleri eski haline getirebilirmisiniz neredeyse yemler kadar küçük ayırt edemiyorum
teşekkürler
teşekkürler
Vürüs moddan bahsediyorsun sanırım evet inceledim kücük lakin. zaten mod kalabalık yemleri büyütürsek aşırı cabuk kasılınır. sıkıtı yarata bilir.Yeşil dikenleri eski haline getirebilirmisiniz neredeyse yemler kadar küçük ayırt edemiyorum
teşekkürler
oyunun kalabalık olması bizim için oyunu daha zevkli hale getiriyor bunu bir sorun olarak görmüyorüzVürüs moddan bahsediyorsun sanırım evet inceledim kücük lakin. zaten mod kalabalık yemleri büyütürsek aşırı cabuk kasılınır. sıkıtı yarata bilir.
diyorumya 15 gün önce 100 puanla giriyorsunuz daha oncesinde bot attıkları için düşürmüştük giriş kütlelerini şimdi yükseltidie halla 1000 puanla doğuyoruz ki)
botlar besleme yapamıyorsen yanlış biliyorsun ben işin dogrusunu anlatayım. oyuna bot sokuyorlardı eskiden giriş puanınız. 1000 di biz bu puanalrı 100 e düşürmüştük. botlar ile beslenme yapmasınlar diye. botları engelledik giriş kütlelerini büyülttük o yüzden sana kucuk geliyor
siz oyunla ilgilendiğinize emin misiniz ?????????? burda 5 yıllık oyuncuyumdiyorumya 15 gün önce 100 puanla giriyorsunuz daha oncesinde bot attıkları için düşürmüştük giriş kütlelerini şimdi yükseltidi
sen 5 senelik oyuncusun ben 10 sendir türklerden 1 kuruş kazanmap her ay sunucu giderini odeyen biriyimsiz oyunla ilgilendiğinize emin misiniz ?????????? burda 5 yıllık oyuncuyum
snin kac tane nickin var her gün bir nick acıp biriyle yazıyon sabit kalda bir kişi ile muhatap olalımYeni AŞMIŞ OLDUĞUM KONUYU SİZLERDEN RİCAM AÇMANIZ DEĞERLİ ADMİN İLGİNİZ
Bu oyunlar 10 sendir bendedir daha 10 kere oynamış birisi degilim. yahu sunucunun içindeki dikenleri bana battıdamı kuculteyim?siz oyunla ilgilendiğinize emin misiniz ?????????? burda 5 yıllık oyuncuyum
bu oyundan para kazanma derdindeyseniz hemen sunucuyu kapatın boşverin baloncuk oyununudasen 5 senelik oyuncusun ben 10 sendir türklerden 1 kuruş kazanmap her ay sunucu giderini odeyen biriyim