TR AGAR F5 SORUNU ! 'eski tr agarı istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

captainBACK

Level 1
Üye
Tepki
2
Öncelikle F5 sorununuz hala devam ediyor 1. en büyük sorun bu
2. sorun zoom olayı space attıkça veya sekmeye döndükçe zoom kendiliğinden küçülüyor yani sekme oynanmaması için elinizden geleni yapıyorsunuz ( çözülmeli !)
3. sorun oyunda aşırı lag ve donmalar mevcut ( e basarken takılmalar ,mous imleci dengesizleşmesi)
4. sorun gereksiz mapler toplasanız 2 kişi oynuyor onlarada gerek yok (şahsi görüşüm)
5.sorun chatte sohbet ederken şekilli nickleri kapattığınız için mi bilmiyorum ama sohbet ederken isim gözükmüyor

Bu görüşlerime katılan oyuncuları bu ankette bir araya gelecez kişi çokluğuyla(ip lerine bakabilirsiniz) gerekeni yaparsınız umarım.
şu videodaki akıcılık yok artık oyunda :)
@KraL @Uflee @ßy-€F€

biloooooo

Level 1
Üye
Tepki
1
Arkadaşın dediğine katılıyorum

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
5.sorun chatte sohbet ederken şekilli nickleri kapattığınız için mi bilmiyorum ama sohbet ederken isim gözükmüyor bunu acıklayımmı? Çünkü sana küfürler vardı o yüzden engelleindi + küfürleride sekmeler ile yapıyolardı o yüzden yani olayın esas sorunlusu sensin gelmişin icazet ariyorsun komik çok komik ozaman acalı sana 24 saat sovsunler hoşuna gidiyor sanırım

biloooooo

Level 1
Üye
Tepki
1
Neden net kafede 3 kişi tek görebiliyoruz (çözülmeli)

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
sekme acıla bilen bir sürü oyun siteleri var oralarda oynaya bilirsiniz sekme ws acılmayacak bilginiz olsun internet üzerinde bir tane agar. sitesi yok

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
25
Anlık bir sorun yaşandı şuan için herşey stabil halde. 5.sorun çözümü gelebilir.

captainBACK

Level 1
Üye
Tepki
2
5.sorun chatte sohbet ederken şekilli nickleri kapattığınız için mi bilmiyorum ama sohbet ederken isim gözükmüyor bunu acıklayımmı? Çünkü sana küfürler vardı o yüzden engelleindi + küfürleride sekmeler ile yapıyolardı o yüzden yani olayın esas sorunlusu sensin gelmişin icazet ariyorsun komik çok komik ozaman acalı sana 24 saat sovsunler hoşuna gidiyor sanırım
tamam reis allah senden razı olsun :) 5. sorun benim için pek bir şey ifade etmiyordu ancak diğer sorunlar benim ve diğer oyuncular için fazlasıyla önemli onların çözülmesi lazım. Yıllardır bu oyunu oynuyorum hiç bir şey yapmanıza gerek yoktu oyun gayet güzeldi ama siz her defasında oyunu düzelttiğinizi zannedip oyuncuların zevkini mahvediyordunuz . (yaptığınız haklı güncellemelerde mevcut).

5 yılldan fazla bir emek var benim gibi daha nice oyuncular var lütfen gerekeni yapın şimdiden teşekkürler

captainBACK

Level 1
Üye
Tepki
2
Anlık bir sorun yaşandı şuan için herşey stabil halde. 5.sorun çözümü gelebilir.
5. sorun diğer sorunların yanında hiç bir şey ifade etmiyor :)

dediğiniz gibiyse eğer şu an oyunda 1 2 saat takılıp tekrardan foruma gelicem

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
Size bu konuda yalvarmicaz dediğiniz gibi sekme açılan bir çok site var oraya gidip oynuyabiliriz bu oyun kimsenin s*kinde değil maksat zaman geçsin diye oynanılan bir oyun .
oranda buranda degilde buraya gelip neden acıklama yapıyorsun:?

Son düzenleme:

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
25
tamam reis allah senden razı olsun :) 5. sorun benim için pek bir şey ifade etmiyordu ancak diğer sorunlar benim ve diğer oyuncular için fazlasıyla önemli onların çözülmesi lazım. Yıllardır bu oyunu oynuyorum hiç bir şey yapmanıza gerek yoktu oyun gayet güzeldi ama siz her defasında oyunu düzelttiğinizi zannedip oyuncuların zevkini mahvediyordunuz . (yaptığınız haklı güncellemelerde mevcut).

5 yılldan fazla bir emek var benim gibi daha nice oyuncular var lütfen gerekeni yapın şimdiden teşekkürler
Evet herkes çok güzel bir şekilde bot sokuyordu çok güzeldi sen dahil değilmi? oyunda millete sövüyordun F1 Captain nickleri ile? Hatta ve hatta Milletin KVKK'sını delerek oyun içerisinde telefon paylaşıyordunuz. Yani devletten birisi gelse hukuki olarak biz ceremesini çekeceğiz siz milletle şövüşeceksiniz ne güzel istanbul anasını satayım, hem para kazanma hem millet sövüşsün hemde devletle uğraş bir sıkıntı olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap