Merhaba gençler bakın benim agario traflı bir baglantım yok eskiye dayanan forum oldugu için ilgileniyorum. bu gün koruma kurdurtacaklarmış bilginiz olsun sabırlı olun bir kaç beyinsiz yüzunden ben sogudum bu agario işlerinden. chapca kurucaklar.
captcha sunucu degil siteye kurulur sunucuyla alakasi yok sitelere kurulmasi gerekiyoMerhaba gençler bakın benim agario traflı bir baglantım yok eskiye dayanan forum oldugu için ilgileniyorum. bu gün koruma kurdurtacaklarmış bilginiz olsun sabırlı olun bir kaç beyinsiz yüzunden ben sogudum bu agario işlerinden. chapca kurucaklar.
bir tarafa kuruldugunda önem teşkil etmiyor 2 taraflı kurulması gerekiyor.captcha sunucu degil siteye kurulur sunucuyla alakasi yok sitelere kurulmasi gerekiyo
Sunucuda captcha ne alaka sadece web sitelerine kurulur dedigimi bi dene sonucu görbir tarafa kuruldugunda önem teşkil etmiyor 2 taraflı kurulması gerekiyor.
ozaman hile konusunda az bilgilisin ben siteye girmeden isdedigim sunucuya bot atarım, birşeyi yaparken ileriye dönük yapmalısın sunucu dosyalarınada eklemen gerekSunucuda captcha ne alaka sadece web sitelerine kurulur dedigimi bi dene sonucu gör
Flood atmak icin siteyi görüntülemek lazim sayfayi acmadan flood atamazsin sen dedigimizi bi kere dene ise yaramazsa geri silersinozaman hile konusunda az bilgilisin ben siteye girmeden isdedigim sunucuya bot atarım, birşeyi yaparken ileriye dönük yapmalısın sunucu dosyalarınada eklemen gerek
demekki bot algılıyor sistem oto dediginiz ne sizin harita büyütüldü anladık. zamanındada bu oto laflarını etmişdiniz düşürdünüz diye düşüre düşüre sıfıra indi sanırım yada bu oto dediginiz olay harita büyüdükce kücülen bişeymi ? eskiden parcaladıgınzıda bir haritayı kaplıyordunuz şuan parcalandıgınzıda haritanın ufak bir yerini kaplaya bilirsiniz. bu sizi yanıltmasın. uyduruk kelimeler yapmayın sagdece harita 2400 den 3 bine cekildi 35 adet diken cıkıyordu 60 cıkardık başka hiç bir işlem yapılmadı.bazı sitelerde yine atıyor agario.onl onlinelive bunlar yine atıyor. bazen cc ve tr de de atıyor oyuncuların yarısı ya giriyor yada giremiyor sürekli geçmiş mi temizleyecegiz. oyundan anlayan oyunu bilen birine panel verin. capcha isi cözmedi. admin olsun flood acana ban atsın. ben zamanında ban yedim modeme reset atsam da giremiyordum botcular floodçular da giremez. haritayı büyütüp otoyu düşürmekte saçma
çerez merez hikaye, oyun bizi bot olarak gördüğü için zaten giremiyoruz oyuna atıp atıp duruyor bizi, 2 gündür oyun attığı için giremeyen arkadaşlarım var, capchayi kaldirin eski haline cevirin yada bilen biri düzgün yapsin, flood gitsin dedik otoyla oynadiniz haritayla oynadiniz eski hali kalsin, biz oyuna giremedikten sonra ne anlamı var capchanındemekki bot algılıyor sistem oto dediginiz ne sizin harita büyütüldü anladık. zamanındada bu oto laflarını etmişdiniz düşürdünüz diye düşüre düşüre sıfıra indi sanırım yada bu oto dediginiz olay harita büyüdükce kücülen bişeymi ? eskiden parcaladıgınzıda bir haritayı kaplıyordunuz şuan parcalandıgınzıda haritanın ufak bir yerini kaplaya bilirsiniz. bu sizi yanıltmasın. uyduruk kelimeler yapmayın sagdece harita 2400 den 3 bine cekildi 35 adet diken cıkıyordu 60 cıkardık başka hiç bir işlem yapılmadı.
Bana acık net olun cıkarınız için yazışmayalım burada bana deki aga harita ufaktı insanları takip edebiliyorduk işime gelmedi bu olay de anlarım. kucucuk mapta 4 kişi oynuyoırsunuz
Hello Mr KraL can you please make a change for virus 2? Everyone is complaining that the Auto Split has been reverted back to 70-80k. Can y'all make the automatic split back to 115k Mass? Like it was before the bots. Please and Thank you. It will make the game alot more enjoyable.kapca sorunu yaşayanlar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.şu şekilde girsinler oyuna. sorununuzu baya bir azaltır.