Silkroad Private Server Tanıtım Kuralları
Silkroad Private Server Tanıtım Kuralları, farklı web siteleri veya forumlar arasında değişebilir. Ancak, genel olarak benzer kurallar vardır ve bu kurallar aşağıdakileri içerebilir:
- Reklam kuralları: Silkroad Private Server tanıtımları, sadece belirli bir bölümde yapılabilir ve forumun genelinde spam yapmak yasaktır.
- Tanıtım Yapılacak Sunucunun Bilgileri: Sunucunun adı, sunucunun IP adresi, sunucunun açılış tarihi, sunucunun konumu, sunucunun dil seçenekleri ve sunucu hakkında diğer ayrıntıların verilmesi gerekebilir.
- Sunucu Kuralları: Tanıtım yapılan sunucunun kuralları açık bir şekilde belirtilmelidir. Bu, oyun içi davranışların yanı sıra, sunucuda uygulanan herhangi bir ek kuralı içerebilir.
- Kalite Kontrolü: Sunucu tanıtımları, forum veya web sitesi yöneticileri tarafından kalite kontrolünden geçirilebilir ve yeterli olmayan tanıtımlar reddedilebilir.
- Geri Bildirim: Kullanıcıların sunucu hakkındaki geri bildirimlerinin kabul edilebilmesi için forum veya web sitesi yöneticileri tarafından bir geri bildirim bölümü oluşturulabilir.
- Yasal Kurallar: Sunucu tanıtımlarında herhangi bir yasa dışı faaliyetin teşvik edilmesine veya desteklenmesine izin verilmeyeceği, bu faaliyetler arasında çocuk istismarı, uyuşturucu kullanımı, telif hakkı ihlalleri ve diğer yasadışı eylemler yer alabilir.
- Moderasyon Kuralları: Forum veya web sitesi yöneticilerinin topluluk kurallarına uyulmasını sağlama ve kurallara uyulmadığında gerekli yaptırımları uygulama yetkisi olduğu belirtilen kurallar.
Son düzenleme: