Oyunun Düzeltilmesini İstiyoruz...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
14
Oyun düzelmiş Çiçek gibi olmuş :) Algı yapan cin fikirliler burada toplanmış :)
Sizin Algı anlayışınız ßu mu ? Sen oyuna Bakıyor musun ki Algı yapalım boş yere Size qöre oyun mükemmel zaten oyun çiçek gibi olsa ßu insanlar Niye burda sizinle uğraşsın ??

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Sizin Algı anlayışınız ßu mu ? Sen oyuna Bakıyor musun ki Algı yapalım boş yere Size qöre oyun mükemmel zaten oyun çiçek gibi olsa ßu insanlar Niye burda sizinle uğraşsın ??
Buraya yazan 10 kişinin ip adresi proxy adresi ile giriş yapılıp buraya yorum yapan kişiler insanlar çicek olsa proxy ile girermiydi?? Ki hepsini geçtim bu oyun sagdece bu sitede yokki farklı sitelerdede var. Ben bir oyunu oynayamıyorsam o sitede oynamam

Son düzenleme:
Tepki
14
Mesele oyunu oynamak ve oynayamamak değil zaten Siz ßu oyunun Kralıysanız Krallığınızı yapacaksınız ßu 1 İkincisi oyun çiçek qibi olsa Herkes şikayetci olmaz ßu 2, Üçüncüsüne gelecek olursak Oyunu eski haline getirmenizi istiyoruz veya ßana satın Ücreti ne kadar ise ßen ödemek istiyorum...!
Bu arada proxy ile giren yazılımcı Enestir kimse bu oyuna proxy ile giriş yapmaz zaten ßot basanlar hariç ;)

Son düzenleme:

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
valla şuan oyunda bot yok, bu şekilde kalıcak oyun. İsteyen oynar istemeyen oynamaz, bizim agario tr serverlerinden herhangi bir kaarımız yok.

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
valla şuan oyunda bot yok, bu şekilde kalıcak oyun. İsteyen oynar istemeyen oynamaz, bizim agario tr serverlerinden herhangi bir kaarımız yok.
bot olmasın güzel buna dediğimiz karşı çıktığımız durum yok
giremiyorum oyuna Gİ RE Mİ YO RUM anlatamıyoruz galiba ben bot kullanmadığım halde bu bot koruma yüzünden oyuna giremiyorum cc tr bütün sitelerinizi denedim yok atıyor oyun ve giremeyen çok kişi var giremeyen biri konu bile açmış
bu yüzden admin koyun bot açanı banlasın diyorum
ekran görüntü atmışlar bot koruma olmasına rağmen hala bot açabilen var onlar girebiliyor ben açmadım hile kullanmam giremiyorum eski bot açanlar hala girebiliyor biz giremiyoruz kalkmışsın çiçek gibi oyun diyorsun GİREMİYORUM bağlantı kuruluyor dedikten sonra atıyor
eskiden yine açtınız bu sistemi aradan zaman geçtikten sonra girenlerde girememişti bütün herkesi atmaya başlıyor belli süre sonra

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
bot olmasın güzel buna dediğimiz karşı çıktığımız durum yok
giremiyorum oyuna Gİ RE Mİ YO RUM anlatamıyoruz galiba ben bot kullanmadığım halde bu bot koruma yüzünden oyuna giremiyorum cc tr bütün sitelerinizi denedim yok atıyor oyun ve giremeyen çok kişi var giremeyen biri konu bile açmış
bu yüzden admin koyun bot açanı banlasın diyorum
ekran görüntü atmışlar bot koruma olmasına rağmen hala bot açabilen var onlar girebiliyor ben açmadım hile kullanmam giremiyorum eski bot açanlar hala girebiliyor biz giremiyoruz kalkmışsın çiçek gibi oyun diyorsun GİREMİYORUM bağlantı kuruluyor dedikten sonra atıyor
eskiden yine açtınız bu sistemi aradan zaman geçtikten sonra girenlerde girememişti bütün herkesi atmaya başlıyor belli süre sonra
bot atabiliyorlarsa madem, neden atmıyorlar şuan promise ? oyuna giremiyorsan git farklı tarayıcılar ile girmeyi dene.

Eren

Level 1
Üye
Tepki
0
Şuan bot basabilen 1 kişi var onun haricinde basabilen yok ki o botu basabilen kişide basmıyor
zaten oyuna girilmiyor girildiği zaman atıyor yani ne olur ki su oyunu düzeltseniz
bakmasanız oyunabot atabiliyorlarsa madem, neden atmıyorlar şuan promise ? oyuna giremiyorsan git farklı tarayıcılar ile girmeyi dene.

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
bot atabiliyorlarsa madem, neden atmıyorlar şuan promise ? oyuna giremiyorsan git farklı tarayıcılar ile girmeyi dene.
konunun ilk sayfasında ekran görüntüsü ile kanıtlı şekilde bot atabildiklerini göstermişler
bu botta eski bot gibi yayılırsa herkes atacak atabilenler giriyor oyuna biz giremiyoruz
farklı tarayıcı denedim tarayıcıları silip tekrar yükledim denedim yinede bağlantı kuruluyor dedikten sonra oyun atıyor giren kişilerde sayfa yenilediklerinde onlarda giremediğini belirtiyor
bize admin verin burada cevap beklemek yerine anında onunla muhattap oluruz bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor gram dinlemiyorsunuz bizleri
özelden iletişime geçme şansımız var mı sizinle yazarsınız çok iyi olur

Son düzenleme:

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
konunun ilk sayfasında ekran görüntüsü ile kanıtlı şekilde bot atabildiklerini göstermişler
bu botta eski bot gibi yayılırsa herkes atacak atabilenler giriyor oyuna biz giremiyoruz
farklı tarayıcı denedim tarayıcıları silip tekrar yükledim denedim yinede bağlantı kuruluyor dedikten sonra oyun atıyor giren kişilerde sayfa yenilediklerinde onlarda giremediğini belirtiyor
bize admin verin burada cevap beklemek yerine anında onunla muhattap oluruz bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor gram dinlemiyorsunuz bizleri
özelden iletişime geçme şansımız var mı sizinle yazarsınız çok iyi olur
O resmi bende yaparım aynı anda 10 kişi bot atsın sonra biri kaybolmadan resim çeksin olur biter, hani 1 dakikalık bot videosu ? yok, burada algı yapan aptalları korumayın bana.

Tepki
14
Buraya yazan 10 kişinin ip adresi proxy adresi ile giriş yapılıp buraya yorum yapan kişiler insanlar çicek olsa proxy ile girermiydi?? Ki hepsini geçtim bu oyun sagdece bu sitede yokki farklı sitelerdede var. Ben bir oyunu oynayamıyorsam o sitede oynama
Birader sen ßizi anlamak mı istemiyorsun yoksa Salak numarası mı yapıyorsun kendine qel Admin Bu kadar kişi yalan mı söyleyecek size ??
( Videoda Var sen o güzel ßeynini yorma, atılsa atacağım ßuraya Birader ;) )

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
Birader sen ßizi anlamak mı istemiyorsun yoksa Salak numarası mı yapıyorsun kendine qel Admin Bu kadar kişi yalan mı söyleyecek size ??
( Videoda Var sen o güzel ßeynini yorma, atılsa atacağım ßuraya Birader ;) )
Beyin ile ilgili yorum yapacak arkadaş varsa buyursun yapsın, 15 tane insancık discord'ta toplanmış, topluca birşeyler yapmaya çalışıyor gelmiş yorum yapmış, videoyu istediği yere yükleyebilir aptal sanıyor insanları komik çocuk :)

BAĞIŞLAMAM!

Level 1
Üye
Tepki
0
By-EFE Denilen arkadaş niye banladınız adamı niye zorunuza gitti bu kadar yazdıkları ?

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
bot kanıtlanıp ispatlanır da oyuna bağlanamama sorunu ne olacak kaç tane taryıcı denedim giremiyorum benim gibi giremeyen çok oyuncu var ve oyuna girememe sorunuyla admin koymayı neden görmezden geliyorsunuz

agar livede gotha io da böyle sorunlar yok bot açılsa admin banlıyor iletişim kuruyoruz hemen bakıyor admin oyuna şimdi bize demeyin gidip orada oynayın oraya girmemizin nedeni de sizin oyundan bizi atıyor
oyunda bot açanlar şu an girebiliyorken ben bot kullanmadığım halde giremiyorum kaç gündür bu böyle

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
By-EFE Denilen arkadaş niye banladınız adamı niye zorunuza gitti bu kadar yazdıkları ?
kardeşinmi aynı binadamı kalıyorsunuz yoksa aynı kişimisiniz ip adresleriniz aynı bakın burası agario sunucusudegil şarlatanlık yapmayın dagılın forumdan. yada adam senin uyeligi alıp burada gidermi yapıyor :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap