Oyunun Düzeltilmesini İstiyoruz...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
14
Öncelikle Selamün Aleyküm Sn. Agario Admini,
Size diyeceğim şu ki ; Oyunun eski sürümünü getirilmesini rica ediyoruz. Tamam oyundan Bir kazancınız yok, o zaman ßaşka kişilere yönlendirin Kardeşim. ßiz bu oyuna emek sarfetmişiz yıllarımızı vermişiz, Ya oyunu kapatın Ya da ilgilenin ßiz oyuncuları mağdur etmeyin. Botu tamam kapattınız eywallah Enes#9999 denilen yazılımcı bir çocuk hala bot açmaya devam ediyor, onu da geçtim Sunucunun proxylerini kontrol etmenizi rica ediyorum sizden... Eğer ki düzeltmeyecekseniz; Oyunu ßen satın almak istiyorum ha satmıyor musunuz, ilgilenmiyor musunuz, ßaşkasına devir edin kardeşim ilgilenin şu oyunla artık. Oyuna qirdiğimiz zaman Sorun yaşamayalım. ßağlantı kopması mı dersin, oyunun yavaşlığımı dersin, Oyuna girmemesi mi dersin....Her türlüsünden şikayetciyiz. Oyunu Eski haline getirmenizi istiyoruz sizden sadece, ßu kadar zor olmamalı ßir ßalon oyunu için ne sizin başınız ağrısın ne de ßizim...'
Selamet ile...

Son düzenleme:

KINE:v

Level 1
Üye
Tepki
1
haklı

ReisYusuf

Level 1
Üye
Tepki
0
Size diyeceğim şu ki ; Oyunun eski sürümünü getirilmesini rica ediyoruz. Tamam oyundan Bir kazancınız yok o zaman ßaşka kişilere yönlendirin Kardeşim ßiz bu oyuna emek sarfetmişiz yıllarımızı vermişiz Ya oyunu kapatın Ya da ilgilenin ßiz oyuncuları mağdur etmeyin Botu tamam kapattınız eywallah Enes#1111 denilen yazılımcı bir çocuk hala bot açmaya devam ediyor onu da geçtim Sunucunun proxylerini kontrol etmenizi rica ediyorum sizden. Eğer ki düzeltmeyecekseniz Oyunu ßen satın almak istiyorum ha satmıyor musunuz ilgilenmiyor musunuz ßaşkasına devir edin kardeşim ilgilenin şu oyunla artık. Oyuna qirdiğimiz zaman Sorun yaşamayalım bağlantı kopması mı dersin oyunun yavaşlığımı dersin Oyuna girmemesi mi dersin her türlüsünden şikayetciyiz. Oyunu Eski haline getirmenizi istiyoruz sizden sadece, ßu kadar zor olmamalı ßir ßalon oyunu için ne sizin başınız ağrısın ne de ßizim...'
Eski sürümü özledik

dayıxd

Level 1
Üye
Tepki
0
Size diyeceğim şu ki ; Oyunun eski sürümünü getirilmesini rica ediyoruz. Tamam oyundan Bir kazancınız yok o zaman ßaşka kişilere yönlendirin Kardeşim ßiz bu oyuna emek sarfetmişiz yıllarımızı vermişiz Ya oyunu kapatın Ya da ilgilenin ßiz oyuncuları mağdur etmeyin Botu tamam kapattınız eywallah Enes#1111 denilen yazılımcı bir çocuk hala bot açmaya devam ediyor onu da geçtim Sunucunun proxylerini kontrol etmenizi rica ediyorum sizden. Eğer ki düzeltmeyecekseniz Oyunu ßen satın almak istiyorum ha satmıyor musunuz ilgilenmiyor musunuz ßaşkasına devir edin kardeşim ilgilenin şu oyunla artık. Oyuna qirdiğimiz zaman Sorun yaşamayalım bağlantı kopması mı dersin oyunun yavaşlığımı dersin Oyuna girmemesi mi dersin her türlüsünden şikayetciyiz. Oyunu Eski haline getirmenizi istiyoruz sizden sadece, ßu kadar zor olmamalı ßir ßalon oyunu için ne sizin başınız ağrısın ne de ßizim...'
çok haklısın dostum aynen öyle destek veriyorum sana bu adminler ilgilensinler artık yeter.

Eren

Level 1
Üye
Tepki
0
+ Ayrıca Turks ve ozel mod un eski hali geri getirilse güzel olur.
(oyun düzeltildikten sonra)

Bero7capone

Level 1
Üye
Tepki
0
Çok haklisin dayim ya oyunu düzeltin yada kapayin adami dinden imandan cikarmayin sinirlenince kaç kişiiyi dövdüğümü unutuyorum bak 😡

bsylcn26

Level 1
Üye
Tepki
1
Oyunun botlar yüzünden oynanmaması ve kasması gerçekten can sıkıcı bi durum acil el atılması lazım olaya oyunun Eski haline getirilmesi benimde fikrimdir oyundan gram zevk alamıyoruz

Yağmur

Level 1
Üye
Tepki
0
Size diyeceğim şu ki ; Oyunun eski sürümünü getirilmesini rica ediyoruz. Tamam oyundan Bir kazancınız yok, o zaman ßaşka kişilere yönlendirin Kardeşim. ßiz bu oyuna emek sarfetmişiz yıllarımızı vermişiz, Ya oyunu kapatın Ya da ilgilenin ßiz oyuncuları mağdur etmeyin. Botu tamam kapattınız eywallah Enes#1111 denilen yazılımcı bir çocuk hala bot açmaya devam ediyor, onu da geçtim Sunucunun proxylerini kontrol etmenizi rica ediyorum sizden... Eğer ki düzeltmeyecekseniz; Oyunu ßen satın almak istiyorum ha satmıyor musunuz, ilgilenmiyor musunuz, ßaşkasına devir edin kardeşim ilgilenin şu oyunla artık. Oyuna qirdiğimiz zaman Sorun yaşamayalım. ßağlantı kopması mı dersin, oyunun yavaşlığımı dersin, Oyuna girmemesi mi dersin....Her türlüsünden şikayetciyiz. Oyunu Eski haline getirmenizi istiyoruz sizden sadece, ßu kadar zor olmamalı ßir ßalon oyunu için ne sizin başınız ağrısın ne de ßizim...'
Ay evet ya çok üzücü bir durum keşke geri eskisi gibi olsa oyun eskiden çok oyuncu vardı oyun sarıyordu şimdi oyun bozuldu Admin bey bi el atarmısınız ciddenn

KapTaNN

Level 1
Üye
Tepki
0
Size diyeceğim şu ki ; Oyunun eski sürümünü getirilmesini rica ediyoruz. Tamam oyundan Bir kazancınız yok, o zaman ßaşka kişilere yönlendirin Kardeşim. ßiz bu oyuna emek sarfetmişiz yıllarımızı vermişiz, Ya oyunu kapatın Ya da ilgilenin ßiz oyuncuları mağdur etmeyin. Botu tamam kapattınız eywallah Enes#1111 denilen yazılımcı bir çocuk hala bot açmaya devam ediyor, onu da geçtim Sunucunun proxylerini kontrol etmenizi rica ediyorum sizden... Eğer ki düzeltmeyecekseniz; Oyunu ßen satın almak istiyorum ha satmıyor musunuz, ilgilenmiyor musunuz, ßaşkasına devir edin kardeşim ilgilenin şu oyunla artık. Oyuna qirdiğimiz zaman Sorun yaşamayalım. ßağlantı kopması mı dersin, oyunun yavaşlığımı dersin, Oyuna girmemesi mi dersin....Her türlüsünden şikayetciyiz. Oyunu Eski haline getirmenizi istiyoruz sizden sadece, ßu kadar zor olmamalı ßir ßalon oyunu için ne sizin başınız ağrısın ne de ßizim...'

Aynen öyle kardeşim çok iyi açıklamış ve anlaşılır bir biçimde yazmışsın oyunu zaten bu yüzden bıraktık eski sürüm gelirse iyi olur ama sanmıyorum geleceğini adminler oyundan nefret eder hale gelmiş​

Yusufbeys

Level 1
Üye
Tepki
0
Haklısın gardaşım arkandayız

emos33

Level 1
Üye
Tepki
0
Selamet ile...
Oyunun düzelmesini eski sürümün gelmesini istiyoruz

Nobody〆

Level 1
Üye
Tepki
0
kardeşimiz doğru söylüyor kesinlikle oyun artık düzelmeli eski sürüm gelmeli

HAYRO:01

Level 1
Üye
Tepki
0
Selamet ile...
2017 2018 dönemi gib eskisi olmalı TrAgar

Eren

Level 1
Üye
Tepki
0
lütfen bir el atın
1726398654752.png

.majeste.

Level 1
Üye
Tepki
0
Oyuna en kısa zamanda bı el atmanız dileğiyle "Yani ya satın ya eski sürümü geri getirin ama yeterki bişeyler yapın... İyi günler

Tepki
14
Alın Bakın adamın chatte dediklerine @KraL

Ekli dosyalar

• resim_2024-09-15_144404003.png
    resim_2024-09-15_144404003.png
    251.5 KB · Görüntüleme: 32

şeyime gündoğdu

Level 1
Üye
Tepki
0
cok dogru konusmussun kardeşim ağzına sağlık

Reisss

Level 1
Üye
Tepki
2
buraya gelip adminleri darlamanın hiç bir manası yok. her şey olması gerektiği gibi oldu. spam yapan yüzünden oyun hiç oynanmıyodu hep kasıyodu. şimdi gayet rahatladı oyun. mesaj yazanların hepsi sekmeci. sekmesini oyuna sokamıyorlar diye sıkıntıları. bir nevi onlarda bot basıyor gibi zaten. kardeşim niye tek kişi girmiyosunuz da sanal bi sekme sokuyosunuz. bot sokan hile yapıyosa siz de hilecisiniz. oyunun ahengini bozan sizsiniz. tek sekmeyle oynamayı beceremeyip sekmeyi ve makroları devreye alıyolardı. şimdi bot koruması ona da engel olunca tek dertleri bu. bi de dcden gruplaşıp burda toplu mesaj atmalar falan yahu çok komiksiniz

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
Oyun düzelmiş Çiçek gibi olmuş :) Algı yapan cin fikirliler burada toplanmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap