senin ip paylaşma amaç nesunucuda 1 ip girişi var portlara 3 nüz bir girerseniz o sunucu acılmazki bak kendi agzınla kendini ele veriyorsun
zaten şimdi açılmıyor .d
senin ip paylaşma amaç nesunucuda 1 ip girişi var portlara 3 nüz bir girerseniz o sunucu acılmazki bak kendi agzınla kendini ele veriyorsun
evet ne yaptıysanız büyük harita serverı açılmış giriliyor şu an atmıyor. ama diğer virüs moda girilmiyor hala atıyor ordan, orayı da açın. sorunu çözebildiğiniz halde neden bizi mağdur ediyorsunuz günlerdir.ben konuştum efe ile 2 ci porta bir duzen yapacak sıkıtı yaşayanlar orada oynarlar.
evet denedim büyük harita giriyor teşekkürler fakat orada çok çok az oyuncu var bir elin parmaklarını geçmiyor oynadığımız kapıştığımız çoğu kişi giremediğimiz kalabalık mod da eliniz değmişken diğer portuda halledin rica lütfenben konuştum efe ile 2 ci porta bir duzen yapacak sıkıtı yaşayanlar orada oynarlar.
2.portta kim var da oynayacağız 2 bakim dedim ping giriyo dona dona yürüyor evet bağlantı kuruluyor atmıyor ama sv hem kasıyor hemde boş bir oda diğer odayıda ayarlayabiliyorsunuz demekki burayı ayarlayabildiğinize göre saygılar.ben konuştum efe ile 2 ci porta bir duzen yapacak sıkıtı yaşayanlar orada oynarlar.
büyük haritayı açtın boş oda diğer odaya hala giremiyoruz giremeyen çok kişi var bot açan biz değiliz bot açan oyuna girebiliyor biz giremiyoruzKatılıyorum oyun atıyor kaç gündür oyunla ilgilenen birisi lazım