OYUNUN ATMASINDAN BIKTIK

dayi21

Level 1
Üye
Tepki
0
sunucuda 1 ip girişi var portlara 3 nüz bir girerseniz o sunucu acılmazki bak kendi agzınla kendini ele veriyorsun
senin ip paylaşma amaç ne
zaten şimdi açılmıyor .d

oldgamer

Level 1
Üye
Tepki
0
bende de girmiyor oyuna oynaya basıyorum girdiği gibi sayfa yenileniyor yeniden geliyor tekrar atıyor sürekli böyle bilmem kaç kündür sürekli böyle tam giriyor donup atıyor saniyesinde bir tek bende böyle değilmiş internetimde sorun var sanıyordum dediğiniz gibi geçmiş çerez sildim ama yok girmiyor oyun bizi bot görüyor halledebilir misiniz rica etsem

Gözde AKSOY

Level 1
Üye
Tepki
0
ADMİN BEY FPSİM ÇOK DÜŞÜK OYUNUM ATIYOR AYRICA DAMLA KALP ARKADAŞIMIN FPSİDE 20 BİRDE AYAK ÜSTÜ ELİNİZ DEĞMİŞKEN ADMİNCİM PABLOYLA DİNAZORU BANLARMISINIZ

agarsever

Level 2
Üye
Tepki
0
oyundan atma sorunu hala devam ediyor.bu kadar şikayet varken neden ilgilenmiyorsunuz. lütfen artık el atar mısınız.

centcom

Level 1
Üye
Tepki
5
1714931655585.png

hala oyna diyince sürekli bağlantı kuruluyor diyip atıyor kısaca hiç oynanmıyor by efede böyle oynayın diyor oynayamıyoruz ki giremiyoruz her gün böyle düzelir diyoruz ama atıyor
bot var dediğimize pişman olduk gelip bot var diye uyarıyoruz botçu muamelesi görüp üstüne oyuna giremiyoruz byefe ilgilenmiyoruz diyo madem ilgilenmiyosun eski haline döndür bota razıyız admin koy yok siteyle ilgilen yok o yok bu yok zaten ortada yoksun yazdık cevap yok günlerce foruma bakmazsın kral desen site benim değil diyip geçiştiriyor önceden yardımcı olduğun gibi şimdide yardımcı ol düzelttir
madem bu oyun açık getirin bir admin baksın bir tek biz değiliz giremeyen bir sürü kişi var onlarda sırf umursamamazliğiniz yüzünden gelip yazmıyor

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
ben konuştum efe ile 2 ci porta bir duzen yapacak sıkıtı yaşayanlar orada oynarlar.

agarsever

Level 2
Üye
Tepki
0
ben konuştum efe ile 2 ci porta bir duzen yapacak sıkıtı yaşayanlar orada oynarlar.
evet ne yaptıysanız büyük harita serverı açılmış giriliyor şu an atmıyor. ama diğer virüs moda girilmiyor hala atıyor ordan, orayı da açın. sorunu çözebildiğiniz halde neden bizi mağdur ediyorsunuz günlerdir.

centcom

Level 1
Üye
Tepki
5
evet denedim büyük harita giriyor teşekkürler fakat orada çok çok az oyuncu var bir elin parmaklarını geçmiyor oynadığımız kapıştığımız çoğu kişi giremediğimiz kalabalık mod da eliniz değmişken diğer portuda halledin rica lütfen

hacker

Level 1
Üye
Tepki
1
2.portta kim var da oynayacağız 2 bakim dedim ping giriyo dona dona yürüyor evet bağlantı kuruluyor atmıyor ama sv hem kasıyor hemde boş bir oda diğer odayıda ayarlayabiliyorsunuz demekki burayı ayarlayabildiğinize göre saygılar.

vuavuavua

Level 1
Üye
Tepki
2
Katılıyorum oyun atıyor kaç gündür oyunla ilgilenen birisi lazım
büyük haritayı açtın boş oda diğer odaya hala giremiyoruz giremeyen çok kişi var bot açan biz değiliz bot açan oyuna girebiliyor biz giremiyoruz

elmacık

Level 1
Üye
Tepki
0
yine saçma sistemi devreye sokmuşlar bot açanlar yüzünden giremiyorum
anlayın işte bu sistem işe yaramıyor botla beraber çoğu oyuncu oyuna giremiyor çözümünüz bu mu gerçekten
admin olsa bot açanı banlar ve ya bu işe başka çözüm bulur bu sistem yüzünden giremiyoruz oyuna
şimdi yine kalkıp buraya yazanlara bot açanlar dersiniz işin garip tarafı bot açanlar girip hala oynuyor
hile kullanmadığım halde giremiyorum yazık siteye @KraL

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap