oyun sitesinin sunucusu olsa daha iyi olur anında iletişime geçebileceğimiz admin buraya yazıyoruz günler sonra cevap geliyorzaten yok mu sunucularınız
boş sunucuyu açtınız bot varken bile kimse girmiyordu oraya şu an bile oyuna giremeyenler o odaya girmeyecektir ana sunucuyu da açın herkes girsin admin olunca hile açanıda bildiririz gereğini yapar bu isteğimizi neden görmezden geliyorsunuz"BÜYÜK HARİTA VIRUS" isimli, sunucu captcha koruması kaldırılmıştır, burada dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Giriş sorunu yaşayan arkadaşlarda burada oynayabilirler. Diğer ana sunucu captcha koruması açık kalacaktır bilginize.
sizin 50 kişinin oynadığı hiç bir kazancı olmayan yerde admin mal gibi başınızda bekleyecek öylemi ?boş sunucuyu açtınız bot varken bile kimse girmiyordu oraya şu an bile oyuna giremeyenler o odaya girmeyecektir ana sunucuyu da açın herkes girsin admin olunca hile açanıda bildiririz gereğini yapar bu isteğimizi neden görmezden geliyorsunuz
seni tebrik ediyorum 2 aydır yırtmadıgım biyerim kalmadı bir tane anlayan adam cıktı oyundan sonundayav hala boş boş yorumlar yapıyosunuz. adamlar diyo ki bu oyundan hiç bi beklentimiz yok, işine gelmeyen girmesin siteye diye alenen söylüyorlar yapıştınız yaa. Adamlar hala iyi niyetliki durmadan cevap bile veriyorlar. Üstüne yeni güncelleme yaptık bak şu odayı açtık diye bilgi veriyorlar. Sen hala admin de admin diyorsun. adam diyo ki ; kardeşim admin demek sunucunun ana şifresini vermem demek, buraya ait özel bir panel yok diyor. Hala tuhaf tuhaf yapışıklıklar. Biri de çıkmış o odaya hiç kimse girmiyor herkes orda oynuyor diyor. E madem diğerine girilmiyosa zaten giremeyenler oraya girecektir. Ne kadar manasız saçma durumlar. Adminler size iyi katlanıyor valla.
siz anlamıyonuzmu ? ben hala çözemedim arkadaşım, bize yararı olmayan bir yerle neden ilgilenelim ?, okullar açık olduğu için kimse oynamıyor demiyorda, gelmiş burada laga luga yapıyor.Ekli dosyayı görüntüle 3010
bakın sürekli dolu olan oyun gecenin bu saatinde en az 20 25 kişiden fazla olurdu yabancılarla beraber şimdi kaç kişi kalmış büyük haritayada kimse girmiyor
buraya yorum atan 20 kişiden en fazla 5 kişi farklı nick alıp yorum atmıştır geri kalanları dinlemeyip sadece tek kişiye hak vermenizi anlamıyorum açtığınız boş oda da kimse yok tek mi oynayalım girmiyor işte kimse oraya girseler bot olduğunda girerlerdi kral rica etsem özele bakar mısın biz biliyoruz oyunun sunucunun nasıl çalıştığını özele bakarsan konuşuruz
laga luga yapıyorlar demişsin. dün rabiaa denen kız gosderimli kişiden dc adreesi isdedin diger kişilerden neden isdemedin? isdeseydin aynı kişi ile tanışırdın hepside aynı kişi. uyelik alıp alıp yorum yapıyolar.Çok doğru söylüyorsun by efe okullar açık olduğu için girmiyorlar burda laga luga yapıyorlar
iyi biliyorsan gider kendin açar oynarsın hala ne geveleniyon forumda. ulan ben para kazansam başkasını sitesini neden onereyim. begenmiyorsanız başka sunucuya gider oynarsınız forumda yazıp yazıp bizi oyalamayın konu açıp açıp durmayınbazıları aynı kişi demişsiniz yarısı aynı olsa diğer yarısı farklı kişiler okullar açıldığı için az kişi var diyorsunuz bundan kaç ay önce geçen dönem okullar kapanmadan önce yani full doluyordu oyun herkes yalan söylüyor oyun atıyor diye bu yüzden giremiyorlar oyunda bu yüzden az kişi var diye yalan söylüyoruz tek doğru sizsiniz
açın ana portuda bota razıyız yeter ki girelim
size yararı nasıl olmuyor siteye her girdiklerinde az da olsa para kazanıyorsunuz
size yararı yoksa ilgilenmiyorsanız admin koyun diye boşuna konuşmuyorlar burdakiler
sunucu şifresi bahanesi yapacaksınız şimdi sunucuyu ortak erişime açıp sadece admine verdiğinizde ve sadece oyunun dosyalarına izin verirseniz sadece oyunu görür biz de biliyoruz oyunun işleyişini araştırıp öğrendik bu yüzden açın portu admin koyun giremiyoruz diyoruz