merhaba, opengx, chrome veya mozilla gibi farklı tarayıcıları indirip deneyebilirsiniz.Oyunu eski haline getırebılır mısınız ?Botlar varken bile daha iyidi en azından gırebılıyorduk .Şimdi giremiyoruz maalesef.Rica edıyorum şu oyunu eskı halıne getırın ...
evet hala giremiyoruz yorum atanların çoğu girememekten dolayı yazıyor iki hafta oldu giremiyorum farklı tarayıcı denedim silip yükledim yine girmiyor oyuna baktığımda bot açan kişiler sorunsuz girip oynuyor bu haksızlıkmerhaba, opengx, chrome veya mozilla gibi farklı tarayıcıları indirip deneyebilirsiniz.
77.111.245.13 (77.111.245.13) bu ipler ile buraya baglanıyorsun. az önce küfür eden oyuncuq da bu iplerle baglanıyor hiç düşünmürsunuz demi kayıt iplerimizde iplerimiz sabit diye siz ne kadar samimi olabilirsinizki?? size bir insan lafınıza sözünüze guvenebilirmi. illegal programlar çaliştırıyorsunuz ondansonra buraya geliyorsunuz google chapca bizi sokmuyor siteye sokmaz tabi sonra buraya gelip tantana ediyorsunuzevet hala giremiyoruz yorum atanların çoğu girememekten dolayı yazıyor iki hafta oldu giremiyorum farklı tarayıcı denedim silip yükledim yine girmiyor oyuna baktığımda bot açan kişiler sorunsuz girip oynuyor bu haksızlık
mesela sen buraya günde en fazla iki keree bakıp gidiyorsun bize sürekli bakacak admin koysanız deneseniz ne kaybedersiniz admin getirin lütfen
güvenilmeyecek ne yaptık o kadar kişi aynı sorundan bahsediyor vpn açsakta açmasakta oyuna giremiyoruz77.111.245.13 (77.111.245.13) bu ipler ile buraya baglanıyorsun. az önce küfür eden oyuncuq da bu iplerle baglanıyor hiç düşünmürsunuz demi kayıt iplerimizde iplerimiz sabit diye siz ne kadar samimi olabilirsinizki?? size bir insan lafınıza sözünüze guvenebilirmi. illegal programlar çaliştırıyorsunuz ondansonra buraya geliyorsunuz google chapca bizi sokmuyor siteye sokmaz tabi sonra buraya gelip tantana ediyorsunuz
neden koymuyorsunuz her sitede var oynadığımuz tüm agarlardasiz hiç bu sitede bu güne kadar admin gördünüzmü?
onların bir hedefi vardır. bizim bir hedefimiz yok. bana karımı var yok zararı var birde gelip admincilikmi oynayacagız.neden koymuyorsunuz her sitede var oynadığımuz tüm agarlarda
reis sen yapma admincilik bir admin koy başına başkasıyla muhattap olalımonların bir hedefi vardır. bizim bir hedefimiz yok. bana karımı var yok zararı var birde gelip admincilikmi oynayacagız.
bize bana verme güvendiğin tanıdığın yaşça olgun hiç kimse mi yok altı üstü oyun zaten diğer bütün agarlarda site sahiplerinin adminleri sunucuya erişimleri vardı işine gelmezse sunucuyu alırsın adminindenhe sunucunun şifreleri ver diyon
DNS ayarlarınızı degişin girersiniz.Ekli dosyayı görüntüle 3007
kaç kişi oyuna giremiyor oyuna giren nicke eski sistemi getirip yerine admin koyun diye boşuna demiyoruz biz giremeyelim bu şerefsizler girsin bunlarada müsade edin eski sistem gelsin bunları banlasın bizde girelim yorum yapalı ne kadar zaman oldu kimse dönüp yazmıyor bu yüzden ilgilenecek admin istiyoruz