oyunu düzeltir misiniz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nurnur

Level 1
Üye
Tepki
0
Oyunu eski haline getırebılır mısınız ?Botlar varken bile daha iyidi en azından gırebılıyorduk .Şimdi giremiyoruz maalesef.Rica edıyorum şu oyunu eskı halıne getırın ...

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
Oyunu eski haline getırebılır mısınız ?Botlar varken bile daha iyidi en azından gırebılıyorduk .Şimdi giremiyoruz maalesef.Rica edıyorum şu oyunu eskı halıne getırın ...
merhaba, opengx, chrome veya mozilla gibi farklı tarayıcıları indirip deneyebilirsiniz.

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
merhaba, opengx, chrome veya mozilla gibi farklı tarayıcıları indirip deneyebilirsiniz.
evet hala giremiyoruz yorum atanların çoğu girememekten dolayı yazıyor iki hafta oldu giremiyorum farklı tarayıcı denedim silip yükledim yine girmiyor oyuna baktığımda bot açan kişiler sorunsuz girip oynuyor bu haksızlık
mesela sen buraya günde en fazla iki keree bakıp gidiyorsun bize sürekli bakacak admin koysanız deneseniz ne kaybedersiniz admin getirin lütfen

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
evet hala giremiyoruz yorum atanların çoğu girememekten dolayı yazıyor iki hafta oldu giremiyorum farklı tarayıcı denedim silip yükledim yine girmiyor oyuna baktığımda bot açan kişiler sorunsuz girip oynuyor bu haksızlık
mesela sen buraya günde en fazla iki keree bakıp gidiyorsun bize sürekli bakacak admin koysanız deneseniz ne kaybedersiniz admin getirin lütfen
77.111.245.13 (77.111.245.13) bu ipler ile buraya baglanıyorsun. az önce küfür eden oyuncuq da bu iplerle baglanıyor hiç düşünmürsunuz demi kayıt iplerimizde iplerimiz sabit diye siz ne kadar samimi olabilirsinizki?? size bir insan lafınıza sözünüze guvenebilirmi. illegal programlar çaliştırıyorsunuz ondansonra buraya geliyorsunuz google chapca bizi sokmuyor siteye sokmaz tabi sonra buraya gelip tantana ediyorsunuz

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
77.111.245.13 (77.111.245.13) bu ipler ile buraya baglanıyorsun. az önce küfür eden oyuncuq da bu iplerle baglanıyor hiç düşünmürsunuz demi kayıt iplerimizde iplerimiz sabit diye siz ne kadar samimi olabilirsinizki?? size bir insan lafınıza sözünüze guvenebilirmi. illegal programlar çaliştırıyorsunuz ondansonra buraya geliyorsunuz google chapca bizi sokmuyor siteye sokmaz tabi sonra buraya gelip tantana ediyorsunuz
güvenilmeyecek ne yaptık o kadar kişi aynı sorundan bahsediyor vpn açsakta açmasakta oyuna giremiyoruz
eski sistem yapıp admin koymak zor olmasa gerek rica etsem özelden yazar mısınız konuşalım

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
siz hiç bu sitede bu güne kadar admin gördünüzmü?

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
neden koymuyorsunuz her sitede var oynadığımuz tüm agarlarda
onların bir hedefi vardır. bizim bir hedefimiz yok. bana karımı var yok zararı var birde gelip admincilikmi oynayacagız.

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
onların bir hedefi vardır. bizim bir hedefimiz yok. bana karımı var yok zararı var birde gelip admincilikmi oynayacagız.
reis sen yapma admincilik bir admin koy başına başkasıyla muhattap olalım
diğer sitelerin de hedefi yok bu tr nin oyuncusu çok fazla diğerleri oynanmıyor

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
he sunucunun şifreleri ver diyon :D

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
biz sunucu boşalsın şu detten kurtulak kapatalım gitsin diyoruz anlamıytorsunuz bu güne kadar kafanız çalışmamış düşünememişsiniz. derdimiz oyunu kapatmak bu hilecilerde tuz biber oluyor. biz ugraşamayız oyun orda oynayan oynar oynamayan başka bir sürü oyun var gider onda oynar

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
he sunucunun şifreleri ver diyon :D
bize bana verme güvendiğin tanıdığın yaşça olgun hiç kimse mi yok altı üstü oyun zaten diğer bütün agarlarda site sahiplerinin adminleri sunucuya erişimleri vardı işine gelmezse sunucuyu alırsın admininden

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
yahu ben ne diyom sen ne diyorsun. vpn kullanan birisini karşıma almışım konusuyorum. güvenden bahsediyorsun. kendi ipinle buraya giremiyorasun. ve hemen hemen hepinizde aynısınız neyinize yada kıme guveneyim?

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
bize güvenme tamam anladım başka tanıdığın güvendiğin yok mu bu işlerden anlayan

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
tarayıcı değiştirdik geçmiş sildik başka site dediniz oyunun bütün sitelerinden girdik hala atıyor iki haftadan fazla oldu değişen yok girmiyor oyuna
sunucu şifresini versen admin yemez sunucunu güvendiğin adam olursa
eşşeklere anlatsak anlamışlardı ama bu eşşoglu eşşekler anlamadı girmiyor oyuna kapatın bot olayını bota razıyız artık güzelce anlatıyoruz anlamıyorsunuz saçma bahaneler üretiyorsunuz sonra gelip bize neden argo kullandınız şikayet ederiz demeyin sistemi kapatın admin koyun koymuyorsanızda koymayın

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
1727474571064.png

kaç kişi oyuna giremiyor oyuna giren nicke eski sistemi getirip yerine admin koyun diye boşuna demiyoruz biz giremeyelim bu şerefsizler girsin bunlarada müsade edin eski sistem gelsin bunları banlasın bizde girelim yorum yapalı ne kadar zaman oldu kimse dönüp yazmıyor bu yüzden ilgilenecek admin istiyoruz

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Ekli dosyayı görüntüle 3007
kaç kişi oyuna giremiyor oyuna giren nicke eski sistemi getirip yerine admin koyun diye boşuna demiyoruz biz giremeyelim bu şerefsizler girsin bunlarada müsade edin eski sistem gelsin bunları banlasın bizde girelim yorum yapalı ne kadar zaman oldu kimse dönüp yazmıyor bu yüzden ilgilenecek admin istiyoruz
DNS ayarlarınızı degişin girersiniz.

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
dns ayarınıda değiştirdik yine olmadı
giremeyen çok kişi var bazıları oyuna girdik derken oyuna reset geliyor tekrar oyuna almıyor bu gece oyunda sadece beş kişi vardı sürekli dolu olan oyun gerisini siz düşünün
kral sadece iki gün bile olsa admin getirip dediğimizi deneseniz ne kaybedersiniz oyundan birini admin yapın bize verin demiyoruz tanıdığın bu işten anlayan vardır yoksa tanıdığın biz bulalım sana

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
efe ile görüştüm diger portu acıcak ana portu açmayacak

promise

Level 1
Üye
Tepki
1
lütfen ana portuda açın diğer porta giren yok boş port lütfen sadece iki gün deneyin istediğimizi admin koyun hile yapanı banlasın özelden görüşelim mi sizinle yazar mısınız lütfen

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap