Öncelikle Merhaba Baktim Herkes Anlatiyor Bende Anlatayım Dedim Okey'e Nasıl Bașladığımı Küçük Yașlarda Bașladim 16-17 Yașlarında Falandım Ablam Hep Okey Oynardı Facebook da Bende Baka Baka Öğrendim Nasıl Oynanıyor
Falan Küçükken Ne Görürsen Onu Yaparsın İște
Neyse Bende Bir Kaç Defa Girip Oynadim Bu Facebook daki OKeyden Geçmiș Zaman Hatırlamıyorum Sitenin İsmini Ki Zaten Bi Süreden Sonra Kapandı Șuan Yok War mı Sonradan Açtılar mı Bilmiyorum Açsalarda Bİșey Farketmez Ailemi Bırakıp Gidecek Değilim
Bi Süre Oynadım Bu Facebook da Ara Werdim Bi Ara Sonra Bigün Canım Sıkıldı Baya da Okey Oynamamıștım Bi Okey Oynayayım Dedim Facebooktan Arıyorum Site Yok Dedim Kapandı mı Falan Tabi Baya Bi Süre Geçmiș Üstünden Seni Mi Bekliycekler ahahahah Neyse
Googleye Online Canlı Okey Yazdım İlk RealOkey.com Çıktı Karșıma (Hep Zirwede we Dillerdeyiz Zaten
) Girdim Neyse O Zamanlar Tabi Hiç Bișey Bilmiyorum Kaç Kiși War Kimler Yetkili Ben Herkesi Normal Usher Sanıyorum ahahah ilk zamanlar Buranin Eskileriyle Oynuyomușum Haberim Yok Ne Bilim
Herșeyden Bi Haber Ben
O zamanlar Nickim karakzz idi Biraz Ara Werdim Sonra AKtif Değildim Bi Kaç Ay Sonra Aktif Oldum Nickimi KaRaKıZ Olarak Düzenledik
MaSaL'ım Sağolsun Șuan Tabi Kimin Ne Olduğunu Biliyoruz Taniyoruz Zehir Gibiyiz
Çok Uzattim We Uzun Yazıları Okumam Ben Fazla Belki Sizde Öylesinizdir Diyerek KOnuyu Bitireyim Artık 3 Senedir RealOkeydeyim we OLmayada Dewam Edicem Herșeyden Önemlisi Aile Gibiyiz Bașka Siteleri Bilmem Burayı Açan Bize Sunan Bașta
KraL KARTAL we Samimiyetinden Șüphe Etmediğim Tüm Yetkililerine Teșekkür Ederim we Bu Konuya Deyinen
^LoST u da Unutmayalım Teșekkürler
İyiki Warsınız Emeğinizin Karșılığını Görmeniz Dileği İle Hoș'Kalın RealOkey.com da Kalın...