metin2 yang fiyatları

T

#TEO

Guest
Arkadaşlar 3 gündür metin2 yang fiyatı araştırması yapıyorum 40 tane site gezdim uçuk uçuk fiyatlar abartmışlarda abartmışlar bunun sebebi nedir? ucuz metin2 yang nereden bulabilirim bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilecek birisi varmı gecenlerde ismini vermek istemiyorum forumda reklamı olmasın 300 tl bir yere para yatırdım paranın üzerine yattılar. forumda Anatolia serverinde Oynayan... yang satışı yapabilecek kullanıcı varsa pm atsın

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
merhaba metin2yang.net sitesi var bu siteyi araştırdınızmı

T

#TEO

Guest
merhaba metin2yang.net sitesi var bu siteyi araştırdınızmı
Siteye giriyorum engellendiniz yazıyor :D

Bu web sitesi kendisini çevrimiçi saldırılara karşı korumak için bir güvenlik hizmeti kullanıyor. Az önce gerçekleştirdiğiniz eylem güvenlik çözümünü tetikledi. Belirli bir kelimeyi veya ifadeyi, bir SQL komutunu veya hatalı biçimlendirilmiş verileri göndermek de dahil olmak üzere bu bloğu tetikleyebilecek çeşitli eylemler vardır.

mn.png

T

#TEO

Guest
Engellendiğinizi bildirmek için site sahibine e-posta gönderebilirsiniz. Lütfen bu sayfa açıldığında ne yaptığınızı ve bu sayfanın altında bulunan Cloudflare Ray ID'yi ekleyin.

yazıyor nereye mail atacağım anlayamadım

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Engellendiğinizi bildirmek için site sahibine e-posta gönderebilirsiniz. Lütfen bu sayfa açıldığında ne yaptığınızı ve bu sayfanın altında bulunan Cloudflare Ray ID'yi ekleyin.

yazıyor nereye mail atacağım anlayamadım
İp adresini degişerek yeniden siteye girmeyi dene

F

fun88gate

Guest
Eskiden Yang satın alırdık pvp ye takılmaya başlayınca Ep aliyoruz ejderha parası

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap