Metin2 Nasıl İndirilir
Metin2, MMORPG türünde bir oyundur ve resmi internet sitesinden indirilebilir.- İlk olarak, Metin2'nin resmi internet sitesine gidin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Ana sayfada, "OYNA" butonuna tıklayın.
- "Kayıt Ol" sayfasına yönlendirileceksiniz. Eğer zaten bir hesabınız varsa "Giriş" yapın. Eğer yoksa, "Kayıt Ol" butonuna tıklayın ve hesap bilgilerinizi oluşturun.
- Hesabınızı oluşturduktan veya giriş yaptıktan sonra, "İndir" butonuna tıklayın.
- Oyunun en son sürümü için gerekli olan istemciyi indirin. İndirme işlemi bittiğinde, dosyayı açın ve kurulum talimatlarını izleyin.
- Kurulum tamamlandıktan sonra, oyunu başlatmak için masaüstündeki Metin2 kısayoluna çift tıklayın ve giriş yapın.
Metin2 Sistem Gereksinimleri
Metin2'nin çalışması için aşağıdaki minimum sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar gereklidir:
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10
İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya eşdeğer AMD işlemci
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 6600 veya ATI Radeon X1300 Depolama:
En az 7 GB boş sabit disk alanı
Daha iyi performans için, aşağıdaki önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar kullanmanız önerilir:
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit) İşlemci:
Intel Core i3 3.0 GHz veya eşdeğer AMD işlemci
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 240 veya ATI Radeon HD 2900 XT
Depolama: En az 10 GB boş sabit disk alanı
Not: Metin2'nin çalışması için gereksinimler, oyunun sürümüne ve güncelleştirmelerine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, oyunu oynamak için en son sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar kullanmanız önerilir.
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows 7Ekran kartı: 512 MB
Hafıza: 1 GB bellek
İşlemci: 2. nesil i3, i5 veya i7 işlemci
Boş alan: 6 GB
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows 10Ekran kartı: 1 GB
Hafıza: 2 GB
İşlemci: 7. nesil i3, i5 veya i7 işlemci
Boş alan: 6 GB
Son düzenleme: