---M2TURKEY EMEK SERVER---- • 1-105 Editsiz Emek BK DÜSÜRMELİ • Lycan-Kuşak-Simya Yok • Skiller M1 Başlar • Bol Metinli • İtem Kilitleme Sistemi • Yansıtma Sistemi • Grup Kutsama Sistemi • Toplu Bk Okuma Sistemi • Editsiz,Lagsız,Kurumsal Server • 2 CH AKTİFTİR. • Hızlı Kanal Değiştirme • Hızlı Pm ve Arkadaşlar Ekleme • Official Kostum Bonus Aktarma • Wsde HP/SP Gösterme • Engelsiz Örümcek Zindanı • Özel Günlük Eventler • Hesap Kayıt Sistemi • Kişi Engelleme Sistemi • Sorunsuz Biyolog Görevleri • Özel Binek Sistemi • Özel Pet Sistemi • Sorunsuz Kostüm ve Pet Sistemi • Toplu Ruh Taşı Okuma • Kapanma Derdi Yok • TUM BETA DONUSUMLERI HER RENKDEN 8 OT • HAFTADA 2 OX SABİT • HAFTA SONU BİREYSEL TURNUVA • HAFTA SONU KÖY EVENTİ • Sınırsız Pelerin Ve Metin Dedektörü • Sorunsuz Görevler • +Basma itemleri Npcde Mevcuttur. • Biyolog itemleri Npcde Mevcuttur. • Uzaktan Npc Sistemi. • Toplu Beceri Kitabı Okuma Sistemi. • Boss Sıralama Sistemi. • Offline Pazar Shop Sistemi. • 2 CH Ejderha Odası Sistemi • Şifreli Kule Sistemi. • Metin Katı Slotsuz Sistem • BARONES KULE ÖNÜ SABİTLENMİŞTİR • KIRMIZI EJDERHA ÇÖLDE SABİTLENMİSTİR M2Turkey Tanıtım : https://www.m2turkey.net/tanıtım.php M2Turkey Anasayfa : Turkey2 - Türkiye'nin en iyi pvp serveri M2Turkey Kayıt ol : Kaydol - Turkey2 - Türkiye'nin en iyi pvp serveri M2Turkey İndir : Oyunu indir - Turkey2 - Türkiye'nin en iyi pvp serveri