Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
18
metin2 pvp serverler
Merhaba arkadaşlar,
Bugün çok tartışmalı bir konuyu masaya yatırmak istiyorum: “Ban yemeyen LoL script” gerçekten var mı? Eğer varsa nasıl oluyor? Elimdeki kaynaklar ve araştırmalar ışığında kendi görüşümü de paylaşacağım.

Script Nedir?​

League of Legends’da script, oyunculara avantaj sağlayan ve oyun dosyalarına müdahale eden yazılımlardır. Örneğin:
* Skillshot’lardan otomatik kaçma
* Kombo atma
* Görünmeyen ward’ları görme
Riot Games bu tür yazılımlara karşı çok katı ve gelişmiş bir anti-cheat sistemi kullanıyor.

Ban Yemeyen Script Mümkün mü?​

İnternette “ban yemeyen script” adıyla dolaşan çok sayıda içerik var. Ancak gerçek şu ki:
* Riot, scripte karşı sürekli güncelleme yapıyor.
* Script yapanlar da kendilerini gizlemek için sürekli yeni yöntemler geliştiriyor.
* “%100 ban yemeyecek” bir script teorik olarak bile yok; yalnızca daha geç tespit edilen, dolayısıyla daha uzun süre banlanmadan kullanılabilen script’ler var.

Kaynak olarak:

* Riot Games resmi açıklamaları
* Reddit toplulukları
* OwnedCore, UC gibi yabancı script forumlarındaki tartışmalar
* Github ve diğer repolar üzerinden yayınlanan açık kaynak kodları
Bu kaynaklarda bile en tecrübeli script yazarları bile “asla ban yemez” demiyor; sadece “daha güvenli, daha zor tespit edilen” scriptlerden bahsediyor.

Ne Yapmalı?​

* Eğer LoL’ü uzun vadede oynamayı düşünüyorsanız script kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
* Script kullanan hesaplar erişimi kalıcı olarak kaybedebilir.
* Ayrıca bilgisayarınıza zararlı yazılım bulaşma riski de yüksek.

Kısacası: Ban yemeyen script bir efsane.
Kullanırsanız %100 risk var, sadece bu risk bazı scriptlerde daha geç çalışıyor.
Oyun keyfini kaçırmadan, adil şekilde oynamak uzun vadede en mantıklısı.

ban yemeyen.png

birsevda

Level 1
Üye
Tepki
3
Anlatım için teşekkürler hocam.

okey oyna
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap