Kerizim Okey
Kapandı yerini alan salonMerhaba arkadaşlar bildiginiz gibi kerizim okey salonu geçtigimiz ay kapandı. ve kullanıcılar realokey.com adresinde birleştirler. okey.kerizim.com kullanıcılarını realokey.com adresinde bulabilrisiniz.
güncel oyunları ile tanınan reaookey altyapısında olup yeniliklere açık bir sitedir. gold ve renkler üçretsizdir bol onlineye sahip okey salonu arkadaşlıgın ve okey oyunu nun en güzel ortamıdır.
Realokey Rehberi
1- 2 Kişilik duvello sistemi
2- Gold üyelik ücretsiz.
3- Renkler ücretsiz.
4- Canlı radyo yayını.
5- Online market. arkadaşlarınıza 100 yada 200 bilik puan satın alma şansı
6- 24 SAAT de bir. 1000 puan hediye hediye almak için komut Lobide !hediye
7- Her ay düzenli Turnuva
8- Mobil Uygulama
9- Top 5List Komut Lobide !top
10- Dogum Günlerinde Kullanıcılara Hediyeler.
11- Kullanıcıya özel avatarlar. Ücretli
11- Kullanıcıya özel girişlerde özel idendify
12- Dj ler için özel giriş
Üstte belirtigimiz Lobide tap sistemi yazılar kimin tab yaptıgı yada nick alıntıladıgı belirgin değildi. şuan için bu şekilde belirğin hale getirdik.
Üstte hediye alan bir arkadaşın resmini paylaştım.
Üstte Lobide yada masada Nick tab yada alıntılandıgında üst bölgede 8sn yelik uyarı sistemi
Üstte belirtigimiz Genel mesaj sistemi Masa üstü cihazlarda alt köşede telefonlarda ise uyarı sisteminin bulundugu alandadır.
Üstte bulunan resim cekerken şok oldum Musgul denen arkadaş puanlı çok oyun oynar resim çekerken denk geldi. puanlarını bitirmiş. burada ise karşılıklı duvello masasından bir alıntı ve banada yenildi şanssız sanırım 2 ci resimde ise anlatmak isdediğim yendigim için musgul,dan 900 puan alıp bana verdi puan verdigi için salondan çıkardı.
Üstte Market evet arkaddaşlar marketemizden kredi kartı ile kasaga me den puan alabilirsizin. puanınız bittigi takdirde yuksek puanlılarla oynaya bilmek için puan takviyesi yapabilrisiniz. arkadaşlarınıza da bu şekilde puan alabilirsiniz.
site adresi:
Son düzenleme: