Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
11
Mobil çiftlik oyunları arasında yıllardır zirvede yer alan Hay Day, 2025 yılında da oyuncularına birçok yenilik sunmaya devam ediyor. Bu yeniliklerden en dikkat çekenlerinden biri ise “Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025” oldu. Peki bu kod nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar? Tüm detaylarıyla bu rehberde anlatıyoruz.

Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025 Nedir?​

Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025, Supercell tarafından desteklenen içerik üreticilerini teşvik etmek amacıyla geliştirilen özel bir sistemdir. Bu sistem sayesinde oyuncular, oyun içi alışverişlerinde favori içerik üreticilerini destekleyebilirler. Bu kodlar içerik üreticisine doğrudan maddi destek sağlamasa da, Supercell'in ödül sistemine katkı sunar ve içerik üreticilerin tanıtım gücünü artırır.

Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025 Nasıl Kullanılır?​

Adım Adım Kullanım Rehberi:
Hay Day oyununa giriş yapın.

Ekranın sol üst köşesindeki ayarlar (dişli çark) simgesine dokunun.

“İçerik Üretici Kodu” bölümünü bulun ve tıklayın.

Desteklemek istediğiniz içerik üreticisinin Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025’ini yazın.

“Destekle” butonuna basın. Hepsi bu kadar!

Kod girildikten sonra 7 gün boyunca geçerli olur. Süre dolduğunda yeniden aynı ya da farklı bir kod girilebilir.

Neden Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025 Kullanmalısınız?​

Favori içerik üreticilerinizi desteklersiniz.

İçerik üreticileri daha kaliteli videolar ve rehberler sunabilir.

Supercell, aktif kod kullanan oyunculara dönemsel özel hediyeler sunabilir.

Topluluk desteği ile oyun kültürü gelişir ve büyür.

Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025 Nasıl Alınır?​

Bu kodlara sahip olmak için Supercell’in resmi içerik üretici programına dahil olmanız gerekir. Program, belirli şartları yerine getiren YouTube, TikTok, Twitch gibi platformlarda aktif içerik üreten kişilere açıktır.

Gerekli Kriterler:
Hay Day odaklı özgün içerikler üretmek

Belirli bir takipçi ve etkileşim seviyesine ulaşmak

Supercell’in içerik üretici başvuru formunu doldurmak

Kodlar genellikle üreticinin kullanıcı adıyla benzer olur (örneğin: CODEEFE veya EFEHD2025 gibi).

Hay Day İçerik Üretici Kodu 2025

Hay Day Official
David Le Moyne Grow
Brad Brownfield
Gizmo
Toni
Phoebe
R3DKNIGHT
Hay Day Espanol
SyromerB
Nighthawk1973
GizmoSpike