f1 captain :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

captainBACK

Level 1
Üye
Tepki
2
bak dostum bahsettiğiniz kişi ben değilim 'aydın' isimli şahıstır ve bu arkadaş oyundaki herkese chatten flood açıp bende dahil diğer arkadaşlarımızın numarasını chatte dağıtmıştır ve sizde gelmiş suçlu olarak beni buluyorsunuz çok komik .ddd

Ben chatte pek takılan biri değilim genelde arkadaşlarla seste oynarız benim demek istediğim oyunun oynanabilir hale gelmesi neden onca sorun varken kafanız tek chat sorununa takıldıki ? lütfen oyunu eskisi gibi dolu dolu oynayacağımız hale getirin

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
25
Oyunda flood atıp küfür eden insanlar varolduğu sürece bu şekilde kalacaktır, üzgünüm sorunun ana kaynağı Türk toplumu. Diğer portlarda kaldıracağım lakin türk portlarında kalacaktır, üzgünüm.

Ayrıca Not geceyim açıklamaların akla durgunluk veriyor az eveli sildigim postta demişsinki oyun donuyor. Girişlerde donma var ws ws yazmışsın durmuşsun. Şimdi adama sorarlar diyorsunki sekmeyi aç 10 nickle dalayım. ee 10 nickle dalınca oyun donmuyormu? ya insanı salak yerine koymayın.

Eski Oyunu isdiyoruz diye video paylaşmışsın. Eski oyunlarınızın sunucusu avrupa sunucusu idi yani o sunucularda 10 ping ile oynuyorsanız. Amerika suncusunda ülke uzak oldugu için 90 ping ile oynarsınız bu pingler örnektir. sizin esas sorununuz uzak bir sunucuda oyun oynadıgınız için geçikme oluyor. Kusura bakmayın. Ping varsa dedigim gibi Avrupa yada türk sunucularında oyununuzu oynayın. 2 ci bir sunucu parası odeyemeyiz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap