Code 8 Part II İzleyen Varmı?

T

#TEO

Guest
Merhaba arkadaşlar Code 8 Part II filmini izledim filme birde 7.7 imdb vermişler bence film 7.7 imbd puanı hiç hak etmiyor. filmin içeriği şu şekilde özel güçleri olan bir gurub var bu gruba karşı robot k0 köpeği içat etmişler bu kopek suç oranını azaltıyor sözde ama köpeği yöneten bir polis amiri var çıkarları dogrultusun da bir suçlu yu öldürüyor ve öldürürken kopek kayıt alıyor. neyse gücleri olan gurub kopegi ele geçiriyor kayıtları bir gazeteciye yayınlatıyorlar film bitiyor. bence hiç hak etmiyor 7.7 imdb yi Köpekte alttaki resimdeki köpek köepten başka herşeye benziyor :D

Code 8 Part II

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
İlk filmden gerçekten keyif aldım ( Küçük bir bağımsız film fakat birçok yetenek ve fikirle yapılmış ). Şu anda burada neredeyse hiçbir şey bulamıyorum. Jeff Chan ve Kanadalı ekibi,harika bir iş çıkarıyor. Amell ikilisi hala çok iyi çalışıyor. Connor'ın karakterine daha fazla vurgu yapılmasını isterdim.Benim için en büyük sorunum, evrenin ( ya da karakterlerin ) yüzeyini zar zor çiziyormuşuz gibi hissetmem.Part 1.'de her şey işe yaradıysa. Burada oldukça önemli bir geri adımın olduğu izlenimini edindim. Yine de izlemesi güzel. Özellikle Part 1 beğendiyseniz.

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap