Binance Hesap Silme

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103

Binance Hesap Silme: Adım Adım Nasıl Yapılır?​

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Ancak, birçok sebep nedeniyle kullanıcılar Binance hesaplarını kapatmak isteyebilirler. Bu makalede, Binance hesap silme işlemini adım adım nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

Adım:1

İnternet Tarayıcınızı Açın​

Binance hesabınızı kapatmak için öncelikle internet tarayıcınızı açmanız gerekmektedir. Binance'in binance.com web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir.

Adım:2

Hesap Ayarlarınızı Ziyaret Edin​

Giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede yer alan kullanıcı adınıza tıklayarak açılır menüyü görüntüleyin. Ardından "Hesap Ayarları" seçeneğini seçin. Bu seçeneğe tıkladığınızda, hesap ayarları sayfasına yönlendirileceksiniz.

Adım:3

Güvenlik İşlemlerinizi Tamamlayın​

Hesap ayarları sayfasına geldikten sonra, hesap güvenliği için birkaç işlemi tamamlamanız gerekmektedir. 2FA doğrulama yöntemi kullanıyorsanız, bu adımda bu işlemi devre dışı bırakmanız gerekecektir.

güvenlik.png

Adım:4

Hesap Kapatma İsteğinde Bulunun​

Güvenlik işlemlerini tamamladıktan sonra, sayfanın en altına kaydırarak "Hesabımı Kapat" seçeneğini bulun. Bu seçeneğe tıkladığınızda, Binance hesap iptali işlemi için bir talep oluşturmuş olacaksınız.

Hesabımı Kapat.png

devre dışı.png

Adım:5

Hesap Doğrulamanızı Onaylayın​

Hesap kapatma talebinizi oluşturduktan sonra, Binance size bir doğrulama e-postası gönderecektir. Bu e-postada, hesap silme işlemini onaylamak için bir bağlantı bulunacaktır. Bu bağlantıya tıklayarak hesap kapatma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Adım:6

Destek Talebi Gönderme (Opsiyonel)​

Eğer hesabınızla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız veya hesabınızı kapatma işlemini tamamlamak için mevcut olan adımları takip edemiyorsanız, Binance'e destek talebi gönderebilirsiniz. Binance müşteri hizmetleri ekibi size yardımcı olacaktır.

Bu adımları takip ederek, Binance hesabınızı kapatma işlemini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ancak, hesap kapatma işlemi geri dönüşü olmayan bir işlemdir, bu yüzden hesabınızı kapatmadan önce her şeyden emin olduğunuzdan ve varsa bakiyenizi çektiğinizden emin olun.

Bu makale, 18 yaş ve üzerindeki kullanıcılar için hazırlanmıştır. Kripto para ticaretiyle ilgili her türlü işlemde dikkatli olmanız ve riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap