- Tepki
- 11
Black Desert Online (BDO) oynayanlar için avcılıktan elde edilen domuz postları, doğru şekilde işlendiğinde güzel kazançlar sağlayabilir. Ancak ham haliyle satıldığında oldukça düşük fiyatlara alıcı bulur. Peki, domuz postunu nasıl daha kârlı hâle getirebiliriz?
İşte önerim:
İşleme Menüsünü Açın:
Oyunda “L” tuşuna basarak işleme menüsüne girin.
Kurutma İşlemini Seçin:
Domuz postlarını kurutarak “Dayanıklı Post” elde edebilirsiniz.
20.000 domuz postundan ortalama 10.000 Dayanıklı Post çıkar.
Daha Değerli Ürünler:
Yüksek seviye işleme becerisiyle (örneğin Guru seviyesi), kurutma sırasında az da olsa “İyi Dayanıklı Post” elde etmeniz de mümkün.
Pazar Değeri:
Ham domuz postunun satış fiyatı yaklaşık 820 gümüş iken, dayanıklı postun fiyatı şu an 9.100 gümüş civarındadır. Fiyatlar zamanla değişiklik gösterebilir, ancak işlenmiş ürün her zaman daha değerlidir.
Evet arkadaşlar,
20.000 domuz postuyla ne kadar Dayanıklı Post ve İyi Dayanıklı Post elde edebileceğimizi merak edenler için kendi verilerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle ben Guru 20 seviyesinde bir işleme ustasıyım.
Yaşam becerim şu an "kurutma" kategorisinde 1.785 puan.
Bu seviyede, ortalama olarak 10.100 civarında Dayanıklı Post elde ediyorum. 200 adet iyi Dayanıklı post elde ediyorum. Malzeme elimde çok Olduğu için bir yandan da İşleme kasılmış oluyor.
İşte önerim:
İşleme Menüsünü Açın:
Oyunda “L” tuşuna basarak işleme menüsüne girin.
Kurutma İşlemini Seçin:
Domuz postlarını kurutarak “Dayanıklı Post” elde edebilirsiniz.
20.000 domuz postundan ortalama 10.000 Dayanıklı Post çıkar.
Daha Değerli Ürünler:
Yüksek seviye işleme becerisiyle (örneğin Guru seviyesi), kurutma sırasında az da olsa “İyi Dayanıklı Post” elde etmeniz de mümkün.
Pazar Değeri:
Ham domuz postunun satış fiyatı yaklaşık 820 gümüş iken, dayanıklı postun fiyatı şu an 9.100 gümüş civarındadır. Fiyatlar zamanla değişiklik gösterebilir, ancak işlenmiş ürün her zaman daha değerlidir.
Evet arkadaşlar,
20.000 domuz postuyla ne kadar Dayanıklı Post ve İyi Dayanıklı Post elde edebileceğimizi merak edenler için kendi verilerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle ben Guru 20 seviyesinde bir işleme ustasıyım.
Yaşam becerim şu an "kurutma" kategorisinde 1.785 puan.
Bu seviyede, ortalama olarak 10.100 civarında Dayanıklı Post elde ediyorum. 200 adet iyi Dayanıklı post elde ediyorum. Malzeme elimde çok Olduğu için bir yandan da İşleme kasılmış oluyor.
Son düzenleme: