Türk Server Artık İlgilenin !

DogNerde?

Level 1
Üye
Tepki
2
Bakın arkadaşlar uzun zamandır genel bir kaç problem var ve siz adminler halla ilgilenmemek uğraşmamakta ısrarcısınız bakın böyle devam etmez bu oyun .

Şu sekme denilen saçmalığa bır son getirip artık adam akıllı gırıp oyundan takım bularak oyun devrıne geçelim adamlar 10 sekme açıp oyun oynuyorlar 5 kısı 10 kısı oluyor ya yapıcagınız ıs bukadar zor degıl kafa patlatılıcak bırseyde degıl

Oyun modları kısıtlı 2 tane saçma sapan mod konulmuş kımsenın zevk almadığı zorla onları oynatıyorsunuz okadar mod varken eski promtlarınızdakı modları koysanız bıle yeter

ve Oyunun kasma donma problemlerı en kalıteli ınternetlerı kullansakta oyun drop ve fps problemı yapıyor

Oyuna doğru duzgun zoom gereklı yaptıgınız zoom hiç bir işe yaramamazlıktan ziyade extra birde kod ile geniş açılı zoomla oynayanların hilesiyle uğraşıyoruz

Bakın arkadaşlar uzun zamandır 10 yıla aşkındır bu oyunu burdan oynamaktayım ve ne yazıkki eskisi gibi kaliteli ne ortam var nede zevkle geçen oyun tarzı var bırşeyler yapmamakla bu problemler susarak umursamaz olarak bıryerlere varılmaz sızlerden rıcam artık şu yeminmidir arık protestomudur şu sesizliği ve hareketsizliği bir köşeye koyup birşeylere yardımcı olmanızı istiyoruz hani eski tragar.bz bu değildi .

@Uflee

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
11
Sen 10 sekme açıp oynayabiliyor musun?

Eskiden sunucumuz Avrupa sunucusuydu. Ancak sistem gelir getirmediği için Amerika sunucusuna geçtik. Eğer her ay sunucu masraflarını karşılayabileceğini söylersen, senden 120 Euro alayım. Bunu sağlarsan 3-5 port daha ekleriz.

Şu anda sunucumuz olmadığı için maalesef fazla port ekleyemiyoruz.

Ayrıca eski sistemle kıyaslama yapman çok mantıksız. Eskiden Agar.io’nun milyonlarca oyuncusu vardı ve o yıllarda kazandırıyordu. Artık kazandırmayan bir sisteme kimse yatırım yapmaz.

Son düzenleme:

DogNerde?

Level 1
Üye
Tepki
2
10 SEKME ACMAM OYUNDAKILERLE OYNARIM SEKME HIC GIRMEDIM AMA OYLE İŞSİZ COK WAR YAPANLARIDA SEN DAHA IYI BILIRSIN

DogNerde?

Level 1
Üye
Tepki
2
HOCAM BANA NUMARA WERIN ILETISIM KURUN B EN WERICEM PARASINI ACIN,

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
11
10 SEKME ACMAM OYUNDAKILERLE OYNARIM SEKME HIC GIRMEDIM AMA OYLE İŞSİZ COK WAR YAPANLARIDA SEN DAHA IYI BILIRSIN
Şuan 3 sekme açabiliyorsunuz bunun sebebi ise bir oyuncu oyunda öldügünde 5 saniyede düşüyor. eger limit 3 olmasa anlık giriş yapamazsınız beklersiniz 5 sn ugraşıp durursunuz

DogNerde?

Level 1
Üye
Tepki
2
TAMAM HOCAM BANA ULAŞIN SUNUCUYA NE YAPILACAKSA HERŞEYI USTLENIP YAPMA NIETLIYIM YARIN KONUSUP SU REZİLLİKTEN KURTULALIM 10 SENEDIR CANIM CIKTI DAHA

hesoyam1

Level 1
Üye
Tepki
0
Sırf su saçma yorumu gördüğüm için üye oldum, sekme oynamak kişinin kendisiyle oynamasıdır hile kapsamına uzaktan yakından girmez, sekme oynayamıyorsan bu senin sorunun. ama iframe yöntemiyle izleme hilesi kullanan çok kişi var burada haklısın, adminler oyundaki görme açısını yüzde 20 arttırırsa herkes eşit mücadele eder, umarım yaparlar

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap