Agartr

dikenci.

Level 1
Üye
Tepki
2
Admin ben bu oyunu 2015 beri oynuyorum eskiden ülke bayrakları vardı onları geri getirsen oyuna oyun daha fazla kişi girer benden size sorması beni az olsa çok iyi tanıyorsunuz Dikenci"

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
Admin ben bu oyunu 2015 beri oynuyorum eskiden ülke bayrakları vardı onları geri getirsen oyuna oyun daha fazla kişi girer benden size sorması beni az olsa çok iyi tanıyorsunuz Dikenci"
eskiden bayrak flag emojileri vardı kaldırıldı onlar bende araştırıyorum bulursam eklerim

Uflee

Administrator
Administrator
Tepki
8
bayrakları tekrar inceledim mobilde calişiyor bayraklar ama normal pc lerde calışmıyor sanırım fortmatları degiştirilmiş

dikenci.

Level 1
Üye
Tepki
2
bayrakları tekrar inceledim mobilde calişiyor bayraklar ama normal pc lerde calışmıyor sanırım fortmatları degiştirilmiş
Ben bu bayrakları 8 yılın önce gördüm bi Anda sebepsiz yere kardırdılar bi yaziyim dedim size umarım geri gelir o bayrakları sabırsızlıkla bekliyorum 👑

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap