Agario Virus Mod

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
şuan 3 4 tane oyun gezdim senin isdedigin türden bir oyun yok mapı kucuk kutlesi büyük bir oyun
daha 5 gün önce 115k idi şu an 80 k neden düşürdünüz abi neden ben onu anlamıyorum yani alışmışız 4 aydır böyle şu an gram zevk almıyoruz ekipçe

Xzinkz

Level 1
Üye
Tepki
0
daha 5 gün önce 115k idi şu an 80 k neden düşürdünüz abi neden ben onu anlamıyorum yani alışmışız 4 aydır böyle şu an gram zevk almıyoruz ekipçe
Stop crying bro, just play and even though the game is one against everything, there is no competition

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
ekip oldugunuz için insanlara rahat vermediniz kücük mapda izleyici acıp oyunu zor hale getirdiniz. dosyalar orjinal dosyalar olması gerekende bu isdege bağlı mod dosyasını ben yapamam. sunucu sahibi ile görüşün başka serverlarda demenize bakarsanız adminler var adminlerle arkadaşsınızdır muhtemelen onlara rica edin isdediginiz türden oyun dosyası yaratsınlar.

agarsever

Level 2
Üye
Tepki
0
ekip oldugunuz için insanlara rahat vermediniz kücük mapda izleyici acıp oyunu zor hale getirdiniz. dosyalar orjinal dosyalar olması gerekende bu isdege bağlı mod dosyasını ben yapamam. sunucu sahibi ile görüşün başka serverlarda demenize bakarsanız adminler var adminlerle arkadaşsınızdır muhtemelen onlara rica edin isdediginiz türden oyun dosyası yaratsınlar.
Baska sv lerde adminler var ama arkadaş değiliz sadece bizi dinleyip genelin isteğine göre hareket ediyorlar çünkü zamanında oyun oynamış oyunun halinden anlayan kişiler tarafsız davrananlardır.
Buraya da bir admin olsa iyi olur

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
neden arkadaş degilsiniz yıllardır bu oyunu oynamıyormusunuz madem ekipsiniz arkadaş edinmeniz gerekirdi.. demeki ters bişeyler var sizin isdeklerinizde. düzgün bir şey olsa isdediginiz mod dosyası neden bütün agar sunucularında yok? madem okadar çok iyi bir mod? bana bunun birisi izahını yapabilirmi?

agarsever

Level 2
Üye
Tepki
0
neden arkadaş degilsiniz yıllardır bu oyunu oynamıyormusunuz madem ekipsiniz arkadaş edinmeniz gerekirdi.. demeki ters bişeyler var sizin isdeklerinizde. düzgün bir şey olsa isdediginiz mod dosyası neden bütün agar sunucularında yok? madem okadar çok iyi bir mod? bana bunun birisi izahını yapabilirmi?
Adminlerle arkadaş değiliz en çok girilen agar da burası da sürekli sana yazmaktansa ilgilenen admine yazalım

Xzinkz

Level 1
Üye
Tepki
0
Most of you play a game called agar. Live, but in that game the administrator does nothing, that game does not have an update either and he does not care what people do, in the past there were several administrators, but those administrators brought the game to ruin, 80% of the people disappeared due to poor management.... 5 years without update

agar.cc has potential and is good, with 80k it is more balanced

but some people just want to bore people by playing with 7 to 9 players in each corner :D

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Adminlerle arkadaş değiliz en çok girilen agar da burası da sürekli sana yazmaktansa ilgilenen admine yazalım
eksik cevap veriyorsun ben bu cevabı isdemiyorum oynadıgınız mod dosyası bukadar çok önemli çok iyi neden başka sittelerde bu mod dosyası yok. yoo bir sürü agar sunucusu var onlinesi çok olan

Not olarakda şunu belirteyim :d hani agar sunucusu sandınızya forumu yorum atanların bir kaçını takip ettim farklı nickler alıp yorum atıyolar ve ip adresleri aynı

EmreVirus2

Level 1
Üye
Tepki
0
Since you are a team, you did not give people peace of mind, you made the game difficult by adding spectators on the small map. Although the files must be original files, I cannot create this optional mod file. Contact the server owner. If you look at other servers, there are admins, you are probably friends with the admins, ask them to create the type of game file you want.
We do not know how to get in contact with the server owner, and someone told you to tell them to change it from 115k to 80k and its ruined. So we are talking to you because you are the one that got it changed, so we are hoping you can get it changed back.

Xzinkz

Level 1
Üye
Tepki
0
We do not know how to get in contact with the server owner, and someone told you to tell them to change it from 115k to 80k and its ruined. So we are talking to you because you are the one that got it changed, so we are hoping you can get it changed back.
The owner did the right thing by putting the game at 80k, it is very fluid and before the lag was felt too much, I hope it stays like that forever

EmreVirus2

Level 1
Üye
Tepki
0
The owner did the right thing by putting the game at 80k, it is very fluid and before the lag was felt too much, I hope it stays like that forever
There was no lag it needs to be changed back, the game is too slow

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
yav reis o zaman mapi büyüt bu oyunda diken ler var biliyorsun çok çabuk büyüyorsun ve sürekli oto atmaya başlıyorsun ve buda gerçekten oyun zevkinin içine sıç....

ekip olduğunuz için insanlara rahat vermiyorsunuz demişsin bu oyunu sen oynamadığın için bilmiyorsun ama her klanın discord sunucusu var ve sürekli olarak vs ler atıyoruz ve oyun çok çekişmeli ve güzel geçiyor ancak şu oto yüzünden oyun zevki çok azalıyor

@KraL Bak reis dediğin gibi mapi küçük otosu büyük bir mod agar sunucularında olmaya bilir ama bu hangi mod olduğuna göre değişir şu an da aktif olarak oynadığımız virüs modda çok cabuk büyüyoruz ve kitle çok büyük ve 80 k oto attığı için tek parça gezen adamları yemek veya bir yerden bir yere double atmak imkansıza yakın derecede bakın tekrar söylüyorum 115k oto daha 5 gün önce değişti ve hiç bir sebebi yoktu oyuncular mutluydu size sadece şu bot basan insanlardan bıktığımızı söyledim ve sende sağolasın botları düzelttin ancak 5 aydır alıştığımız 115 k otoyu neden 80 k ya düşürdün bu oyunu bırakmama neden olma reis düzelt şunu :(

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
Gençler, virüs modu gayet rahat bir şekilde akıyor, bu nedenle oluşturduğumuz 2.modda oynamayı tercih edebilirsiniz, tabi diğer userler olmayınca birbirinizi yer eğlenirsiniz artık :).

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
Gençler, virüs modu gayet rahat bir şekilde akıyor, bu nedenle oluşturduğumuz 2.modda oynamayı tercih edebilirsiniz, tabi diğer userler olmayınca birbirinizi yer eğlenirsiniz artık :).
biz akmasında değiliz oyunun eski akıcılığı zaten sıfır orası ayrı şu otoyu neden düşürdünüz şikayetmi geldi anlamadım ne gerek vardı oyun zevkimizi bozmayai

Xzinkz

Level 1
Üye
Tepki
0
biz akmasında değiliz oyunun eski akıcılığı zaten sıfır orası ayrı şu otoyu neden düşürdünüz şikayetmi geldi anlamadım ne gerek vardı oyun zevkimizi bozmayai
The game is very smooth and there is no lag, 80k is very good, why do you want 100, 120, 150k? You want to call all your friends and thus bore people

ßy-€F€

"Scientia potentia est."
Administrator
Tepki
23
2.Modu açtık, orada büyüme 120k ve harita 30000 e 30000 boyutunda orada oynamayı tercih edebilirsiniz, bunun dışında ilk mod tarafımızca güncellendi, bu şekilde olmasını istedik ve yaptık, neden yaptığımız ise şundandır, gruplaşma yerine rekabeti getirme amaçlı hem haritayı büyüttük hemde virüs sayılarını artırarak, diğer kullanıcıların daha hızlı büyümesini rekabet hızlanmasını sağladık, 120k olan sınır boyutu 80k'ya düşürerek haritanın büyük oranda esir alınmamasını sağladık. Bu şekilde yaptığımız içinde gruplaşma şeklinde oyunu kontrol eden oyuncular bu yaptıklarımızı beğenmediler sizin gibi. Dediğim gibi 2.portta oynayabilirsiniz.

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
2.Modu açtık, orada büyüme 120k ve harita 30000 e 30000 boyutunda orada oynamayı tercih edebilirsiniz, bunun dışında ilk mod tarafımızca güncellendi, bu şekilde olmasını istedik ve yaptık, neden yaptığımız ise şundandır, gruplaşma yerine rekabeti getirme amaçlı hem haritayı büyüttük hemde virüs sayılarını artırarak, diğer kullanıcıların daha hızlı büyümesini rekabet hızlanmasını sağladık, 120k olan sınır boyutu 80k'ya düşürerek haritanın büyük oranda esir alınmamasını sağladık. Bu şekilde yaptığımız içinde gruplaşma şeklinde oyunu kontrol eden oyuncular bu yaptıklarımızı beğenmediler sizin gibi. Dediğim gibi 2.portta oynayabilirsiniz.
sorun yok kendi agar sunucumuzu açtık artık ordayız oyunu o kadar çok bozdunuzki anlatamam açtığımız sitenin linki bu girip bakarsınız virüs bomba ne anlatmak istediğimide anlarsınız

Xzinkz

Level 1
Üye
Tepki
0
sorun yok kendi agar sunucumuzu açtık artık ordayız oyunu o kadar çok bozdunuzki anlatamam açtığımız sitenin linki bu girip bakarsınız virüs bomba ne anlatmak istediğimide anlarsınız
But even Jesus doesn't know agar.party, I think you should reflect and play agar.cc, with 80k it's fine

The competition when there are no friends on the server is better, that is a real player

AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap