- Tepki
- 0
ACil bana ulasin dc verin efe aga acil ulas bana acemilere grimiyor sadece banlandim galiba
hangi temada oynuyorsun zafer2? tr.agar.bzBu oyuna ne zaman girsem 5-10 dakika sonra kasıyor ya da donuyor, oyundaki bazı arkadaşlar da bu sorunu yaşıyor, bu soruna bakabilecek birileri (Admin, vs.) yok mu?!
Zafer2'denhangi temada oynuyorsun zafer2? tr.agar.bz
Kurallar içerisinde yer alan Ekran görüntüsü kesinlikle düzenlenmemiş olmalıdır (kesilen kısımlar, işaretlemeler, altı çizili cümleler vs.) adlı kuralı görmediğinizi var sayarak resmi tekrar hiç bir düzeltilme olmadan atmanızı talep ediyorum.[/QUO
NOGLUR BAN ATIN ARTİS TASLIYO ANCA
Kurallar içerisinde yer alan Ekran görüntüsü kesinlikle düzenlenmemiş olmalıdır (kesilen kısımlar, işaretlemeler, altı çizili cümleler vs.) adlı kuralı görmediğinizi var sayarak resmi tekrar hiç bir düzeltilme olmadan atmanızı talep ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 253Kurallar içerisinde yer alan Ekran görüntüsü kesinlikle düzenlenmemiş olmalıdır (kesilen kısımlar, işaretlemeler, altı çizili cümleler vs.) adlı kuralı görmediğinizi var sayarak resmi tekrar hiç bir düzeltilme olmadan atmanızı talep ediyorum.