Kurallar içerisinde yer alan Ekran görüntüsü kesinlikle düzenlenmemiş olmalıdır (kesilen kısımlar, işaretlemeler, altı çizili cümleler vs.) adlı kuralı görmediğinizi var sayarak resmi tekrar hiç bir düzeltilme olmadan atmanızı talep ediyorum.
Kurallar içerisinde yer alan Ekran görüntüsü kesinlikle düzenlenmemiş olmalıdır (kesilen kısımlar, işaretlemeler, altı çizili cümleler vs.) adlı kuralı görmediğinizi var sayarak resmi tekrar hiç bir düzeltilme olmadan atmanızı talep ediyorum.
birinci ve ikinci arasında cok az bir fark varsa ozaman izlete bilir. nick bize ait degildir. sağdece dün bir kez admin almış bi kaç kişiyi banlamış geri açmış oyunda başka bir admin olmadıgını söylemiş yani alınan nick gelişi güzel alınan bir nick admin yada başkalarının kendine özel bir ait nicki yok olsa bile herkes kullanır. Oyunda Sagdece Yönetim Nicki Console dir Nick kırmızı olmalı Diger nicklere inanmayın Oyunda Başka bir admin yoktur.Oyunda izlemeye basınca neden 1. yerine 2. yi izletiyor Sephiroth sizden birimi netr0n _?