Oyunun sahibinin bu olaylar umrundamı sence? umrunda olsa 2 tane kodu sitesine ekleyip chapce kurmasını bilmiyormu erişim imkanım olsa 2 dakikada chapce kurarım benMost likely, the person who does this must be a friend of the person who wants to buy this game to eliminate the competition.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
This agar.cc is like agar.live, the 2 owners of each agar let anyone do whatever they want with their server.¿Crees que al dueño del juego le importan estos eventos? Si te importa, ¿sabes com agregar 2 códigos al sitio web e instalar chapce? Esta vez, se necesitan 2 minutos para completar la instalación.
sana yada sizlere hitaben demedim zaten onu satanlarda bu konuları izleyip okuyorlar hatta br taneside özel mesajımda şuanIn any case, when I play or we play I don't cheat and we don't sell tricks either, nor would I fall so low as to fill a server with spam
The owner of the game only modified the mass of virus 1 and 2 and it disappeared
conclusion:
People are very sensitive, you can't say anything nowadays.
Nobody knows the owner, it was just a writing errorsana yada sizlere hitaben demedim zaten onu satanlarda bu konuları izleyip okuyorlar hatta br taneside özel mesajımda şuan
+ öyle bir konuşmusun ki size oyun sahibi bu salonu sattımı? kiraladımı? oyun için sizden paramı isdedi? oyun sahibi ortadan kayboldu diyorsun 1 tane tanıyan kişi varmı oyunun sahibini?
Okay, when they fix everything, could you make virus 2 have a max of 60k mass and virus 1 have 80k? it would be balancekorumayı yapsınlar ben size kutle konusunda yardımcı olacağım eski haline getirtircegim oyunu meraklanmayın
kesin bir söz veremem elimden geleni yaparımOkay, when they fix everything, could you make virus 2 have a max of 60k mass and virus 1 have 80k? it would be balance
as in the years of 2022
keşke dediğin gibi olsada köşeyi dönsemBurası forum agario sunucusu deil küfürlü konuşmayın burada sunucuda etiginiz küfürler gider buradakiler kalır sonra solugu savcılıkta alırsınız
Küfürünüde kendimce haklı buluyorum herkes ektigini biçer. hileyi yaparsınız ona buna satarsınız sonra hile var diye yırtarsınız olan olay bu şimdi
aslında bu konuşmayı sana birisi küfür ediyordu konuda ona yazmıştım :d sildim konuşmaları adamı banladım sen farkında degilsinkeşke dediğin gibi olsada köşeyi dönsem
çok iyi botlar oyuna giremiyorlar bile oyun eski akıcılığına dönmüş buraya kadar okey her şey güzelHadi bakalım gozunuz aydın engellemeler başlamış
Benim adım hıdır elimden gelen budur yapabilecegimi yaptımçok iyi botlar oyuna giremiyorlar bile oyun eski akıcılığına dönmüş buraya kadar okey her şey güzel
şu anki sıkıntı adamlar bir düzen getiriyor otoyu ayarlıyor insanlar ona göre oynuyor yarın kalkıyorsun otoyu küçültüyorlar
şu an ki oto space çok az skorda atıyor eskisi gibi olsa daha iyi olur
@KraL otoyu eski skoruna getirebilirmi reis yazarmısın SANA zahmet SENİDE uğraştırıyoruz bir düzene oturturamadık bu oyunu
şu otoyu düzeltin otoluk sıkıntı yoktu otoya niye karıştılarBenim adım hıdır elimden gelen budur yapabilereis