agar.cc/tr/ bu oyuna noluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
bir oyunun boktan bir sebepten dolayı kapanması içler acısı yaklaşık 5 yılımı verdim her seferinde oyun gittikçe yavaşlıyor @KraL

botlar yüzünden bir zevk alamıyoruz bunu görün artık @KraL

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (360).png
    Ekran Görüntüsü (360).png
    990.3 KB · Görüntüleme: 86
  • Ekran Görüntüsü (361).png
    Ekran Görüntüsü (361).png
    1 MB · Görüntüleme: 86

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
capcha kurucakalrdı halen kurmadılarmı

XzNurnz

Level 1
Üye
Tepki
1
Most likely, the person who does this must be a friend of the person who wants to buy this game to eliminate the competition.

Moderatörün son düzenlenenleri:

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Most likely, the person who does this must be a friend of the person who wants to buy this game to eliminate the competition.

Oyunun sahibinin bu olaylar umrundamı sence? umrunda olsa 2 tane kodu sitesine ekleyip chapce kurmasını bilmiyormu erişim imkanım olsa 2 dakikada chapce kurarım ben

XzNurnz

Level 1
Üye
Tepki
1
¿Crees que al dueño del juego le importan estos eventos? Si te importa, ¿sabes com agregar 2 códigos al sitio web e instalar chapce? Esta vez, se necesitan 2 minutos para completar la instalación.
This agar.cc is like agar.live, the 2 owners of each agar let anyone do whatever they want with their server.

Although no one is interested I think

Son düzenleme:

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Burası forum agario sunucusu deil küfürlü konuşmayın burada sunucuda etiginiz küfürler gider buradakiler kalır sonra solugu savcılıkta alırsınız

Küfürünüde kendimce haklı buluyorum herkes ektigini biçer. hileyi yaparsınız ona buna satarsınız sonra hile var diye yırtarsınız olan olay bu şimdi

XzNurnz

Level 1
Üye
Tepki
1
In any case, when I play or we play I don't cheat and we don't sell tricks either, nor would I fall so low as to fill a server with spam

The owner of the game only modified the mass of virus 1 and 2 and it disappeared

conclusion:
People are very sensitive, you can't say anything nowadays.

Moderatörün son düzenlenenleri:

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
In any case, when I play or we play I don't cheat and we don't sell tricks either, nor would I fall so low as to fill a server with spam

The owner of the game only modified the mass of virus 1 and 2 and it disappeared

conclusion:
People are very sensitive, you can't say anything nowadays.
sana yada sizlere hitaben demedim zaten onu satanlarda bu konuları izleyip okuyorlar hatta br taneside özel mesajımda şuan

+ öyle bir konuşmusun ki size oyun sahibi bu salonu sattımı? kiraladımı? oyun için sizden paramı isdedi? oyun sahibi ortadan kayboldu diyorsun 1 tane tanıyan kişi varmı oyunun sahibini?

XzNurnz

Level 1
Üye
Tepki
1
sana yada sizlere hitaben demedim zaten onu satanlarda bu konuları izleyip okuyorlar hatta br taneside özel mesajımda şuan

+ öyle bir konuşmusun ki size oyun sahibi bu salonu sattımı? kiraladımı? oyun için sizden paramı isdedi? oyun sahibi ortadan kayboldu diyorsun 1 tane tanıyan kişi varmı oyunun sahibini?
Nobody knows the owner, it was just a writing error 😅

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
korumayı yapsınlar ben size kutle konusunda yardımcı olacağım eski haline getirtircegim oyunu meraklanmayın

XzNurnz

Level 1
Üye
Tepki
1
korumayı yapsınlar ben size kutle konusunda yardımcı olacağım eski haline getirtircegim oyunu meraklanmayın
Okay, when they fix everything, could you make virus 2 have a max of 60k mass and virus 1 have 80k? it would be balance

as in the years of 2022

👍

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Okay, when they fix everything, could you make virus 2 have a max of 60k mass and virus 1 have 80k? it would be balance

as in the years of 2022

👍
kesin bir söz veremem elimden geleni yaparım

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
Burası forum agario sunucusu deil küfürlü konuşmayın burada sunucuda etiginiz küfürler gider buradakiler kalır sonra solugu savcılıkta alırsınız

Küfürünüde kendimce haklı buluyorum herkes ektigini biçer. hileyi yaparsınız ona buna satarsınız sonra hile var diye yırtarsınız olan olay bu şimdi
keşke dediğin gibi olsada köşeyi dönsem :D

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
Hadi bakalım gozunuz aydın engellemeler başlamış

F1 CaPtaiN

Level 2
Üye
MT2 Üye
Tepki
4
Hadi bakalım gozunuz aydın engellemeler başlamış
çok iyi botlar oyuna giremiyorlar bile oyun eski akıcılığına dönmüş buraya kadar okey her şey güzel

şu anki sıkıntı adamlar bir düzen getiriyor otoyu ayarlıyor insanlar ona göre oynuyor yarın kalkıyorsun otoyu küçültüyorlar

şu an ki oto space çok az skorda atıyor eskisi gibi olsa daha iyi olur

@KraL otoyu eski skoruna getirebilirmi reis yazarmısın SANA zahmet :D SENİDE uğraştırıyoruz bir düzene oturturamadık bu oyunu

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
çok iyi botlar oyuna giremiyorlar bile oyun eski akıcılığına dönmüş buraya kadar okey her şey güzel

şu anki sıkıntı adamlar bir düzen getiriyor otoyu ayarlıyor insanlar ona göre oynuyor yarın kalkıyorsun otoyu küçültüyorlar

şu an ki oto space çok az skorda atıyor eskisi gibi olsa daha iyi olur

@KraL otoyu eski skoruna getirebilirmi reis yazarmısın SANA zahmet :D SENİDE uğraştırıyoruz bir düzene oturturamadık bu oyunu
Benim adım hıdır elimden gelen budur yapabilecegimi yaptım

KraL

GameOWNER
Administrator
Tepki
103
ne otosu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnaSayfa Kayıt Ol Giriş Yap