GENEL TANITIM : *1-105 Editsiz Emek *Bol Metinli *(Yeni)Günlük Giriş Yaparak Ödül Alırsınız! *(Yeni)24 Saate Bir Npcden Hediye Alırsınız! *İtem Kilitleme Sistemi *Yansıtma Sistemi *Grup Kutsama Sistemi *Toplu Bk Okuma Sistemi *Editsiz,Lagsız,Kurumsal Server *2 CH Ejderha Odası Sistemi *Hızlı Kanal Değiştirme *Hızlı Pm ve Arkadaşlar Ekleme *Official Kostum Bonus Aktarma *Wsde HP/SP Gösterme *Engelsiz Örümcek Zindanı *Özel Günlük Eventler *Sorunsuz Ajan Sistemi *Hesap Kayıt Sistemi *Kişi Engelleme Sistemi *Sorunsuz Biyolog Görevleri *Özel Binek Sistemi *Özel Pet Sistemi *Sorunsuz Kostüm ve Pet Sistemi *Toplu Ruh Taşı Okuma *Kapanma Derdi Yok *Skiller M1 Başlar *Sınırsız Pelerin Ve Metin Dedektörü *Sorunsuz Görevler *+Basma itemlerini slotlardan ayrıca metinlerden düşen sandıklardan temin edebilirsin. (Ticaretin Kalbi) *Biyolog itemlerini slotlardan ayrıca metinlerden düşen sandıklardan temin edebilirsin. (Ticaretin Kalbi) BOMBA GİBİ GELIYORUZ SEZONLUK SERVERLARDAN SIKILDIYSANIZ NARİNA MT2! NARİNAMT2 Lonca Sistemi – 1-105 Orta Emek Haliyle 3000 TL Garantili Turnuva Ödüllü. – Lonca Skor Sistemi. – Lonca Ajan Sistemi. – Lonca Ölme/Öldurme Sistemi. – Lonca Oyun İçi Gösterge Tanıtım Sistemi. NARİNAMT2 Güvenlik Sistemi – Karakter Güvenli Kilit Sistemi. – Güvenli Pc Sistemi. – İtem Kilitleme Sistemi. NARİNAMT2 Ejder Sistemi – 2 CH Ejder Sistemi (CaptChat) -Sura Ruhu Korumalı Alan Sistemi. – 7/24 Game Master Panel BOT uyarı sistemi. NARİNAMT2 Kule Sistemi -Şifreli Kule Sistemi. -Mühür Katı Metin Sistemi. -Metin Katı Slotsuz Sistem. NARİNAMT2 Eklenti Sistemi – Uzaktan Npc Sistemi. – Toplu Beceri Kitabı Okuma Sistemi. – Boss Sıralama Sistemi. – Offline Pazar Shop Sistemi.